Непобедими и Безстрашни се впуснаха в едно от най-опасните предизвикателства

...
Непобедими и Безстрашни се впуснаха в едно от най-опасните предизвикателства
Коментари Харесай

Безстрашните надделяха в една от най-екстремните битки в „Игри на волята“

Непобедими и Безстрашни се впуснаха в едно от най-опасните провокации на Арената на “Игри на волята: България ”, с цел да разпределят териториите, които племената ще населяват през идната седмица. Безстрашните още веднъж потвърдиха отборния си дух в рисковата борба, което им подсигурява още една седмица измежду удобствата на Резиденцията .
 
 Игри на волята Игри на волята

Битката се оказа извънредно сложна за Непобедимите, които направиха няколко наложителни смени в постовете . Тежко рухване на Фейгин от високите кокили я извади от играта, а по-късно тя смени Георги, който беше заведен до колата за спешна помощ от медицинския екип. Непобедимите не демонстрираха предпочитание за победа и не играха като едно цяло, което ги нарежда на съдбовното второ място.

Преди Безстрашните да излязат на Арената, посланието на Михаела разедини племето и провокира напрежение във взаимоотношенията сред съплеменниците. Михаела намерено разкритикува Джаферович и измяната в женската коалиция и призна, че най-голямата победа, с която си потегля от надпреварата, е другарството ѝ с единствения същински човек - Ралица.
 
 Игри на волята Игри на волята

Непобедими и Безстрашни още веднъж бяха изправени пред сложния избор на капитан за седмицата, който да изведе племената към победа. Непобедимите опазиха предходния си избор и още веднъж предадоха знамето на Алекса , а Безстрашните единомислещо избраха Филип за собствен водач .

Кой ще надделее в капитанската борба - Алекса или Филип? Дали ще избере преимущество за племето или персонална полза? Дали съперниците ще се изправят в директна елиминация един против различен?

Първа капитанска борба със съдружници в “Игри на волята: България ” - на следващия ден в 21:00ч. единствено по NOVA.
Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на  .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР