Непобедими и Безстрашни се изправиха в битка със залог целостта

...
Непобедими и Безстрашни се изправиха в битка със залог целостта
Коментари Харесай

Непобедимите са спасени след номинационна битка в “Игри на волята: България”

Непобедими и Безстрашни се изправиха в борба със залог целостта на племето си на Арената на “Игри на волята: България ”. Състезателите трябваше да изпитат своята сръчност и експедитивност както на сушата, по този начин и в морето, с цел да доближат до финалния детайл с нареждане на пъзел. Правилното систематизиране на позициите се оказа основно за успеха, която подсигурява сигурността на Непобедимите към този момент.

След отпадането на Мирела, Безстрашните единомислещо върнаха капитанството на Джаферович. Жълтите първи съумяха да отключат своите сандъци с частите от пъзела, само че неговото нареждане мощно ги затрудни. Гого и Лефтеров изявиха предпочитание да заемат най-отговорния пост, само че не съумяха да оправдаят доверието на племето си, а знамето им остана в противниковите ръце.

По-рано денем посланието, с което Мирела се сбогува с Безстрашните, провокира смесени реакции измежду нейните съплеменници. Лефтеров се почувства обиден от обвиняването на танцьорката, че я е предал, с цел да отбрани себе си. Джаферович, въпреки това, се разстрои от елиминацията на най-близкия ѝ човек в племето, което провокира сълзи в нейните очи.

Загубата на Безстрашните ги събра под нощното небе на племенния съвет, с цел да дефинират първия номиниран състезател за тази седмица. Пред водещата Ралица Паскалева племето разкри своите терзания и аргументи за номинация, а най-вече гласове събра Гого, който призна виновността си за неуспеха в борбата.

Какво ще се случи на следващия ден на Арената? Срещу кого ще се изправи Гого в елиминационната борба - против собствен конкурент или съплеменник? Кое племе ще се избави във втората номинационна борба в “Игри на волята: България ” - феновете ще схванат на следващия ден вечер от 21:00ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР