Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха в първа за седмицата

...
Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха в първа за седмицата
Коментари Харесай

Супергероите с рекордна шеста победа в “Игри на волята: България”

Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха в първа за седмицата номинационна борба на Арената на “Игри на волята: България ”. Те търкаляха голям куб по трасето, балансирайки един от състезателите върху него, с цел да съберат елементи от пъзел, сложени върху високи арки. Супергероите финишираха първи и реализираха шеста поредна победа - връх за този сезон, с което подсигуряваха целостта на племето си до утрешната борба.

Падане на Цецо от високото въже, по което се изкачваше, спря играта, а на терен влезе медицинският екип. Това провокира промяна в позициите на Супергероите, само че след голям брой обрати по трасето, те доближиха първи до пъзела, част от който беше спретнат авансово, поради извоюваното от Алекса преимущество. Безстрашните излязоха на Арената с готовност да отмъстят за своите отстранени съотборници Чакалов и Валери, а спортният им хъс ги класира на второто място, което ги остави в сигурност най-малко към този момент.

Непобедимите наваксаха изоставането си по тежкото трасе и доближиха втори до пъзела, който се оказа причина за тяхната загуба. На виновните финални позиции те сложиха Елица и Звезделина, които не се оправиха с подреждането на загадката и подсигуряваха племенния съвет на съотборниците си.

Кого ще предлагат Непобедимите? Защо Елица и Генчо ще се извърнат един против различен и до къде ще стигне размяната на тежки думи посред им? Каква номинационна борба чака Безстрашните и Супергероите на Арената и кое ще бъде второто племе на съвет тази седмица? Отговорите на всички тези въпроси разберете на следващия ден в 21:00ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР