Непобеденият шампион в средна категория Израел Адесаня вярва, че ще

...
Непобеденият шампион в средна категория Израел Адесаня вярва, че ще
Коментари Харесай

Адесаня се закани да приключи Коста

Непобеденият първенец в междинна категория Израел Адесаня има вяра, че ще се оправи с Пауло Коста, който също няма загуба в ММА. Двамата ще се бият в основната борба на UFC 253, което ще се организира в края на септември. 31-годишният първенец е с връх 19-0 в ММА и нокаутира 14 от своите противници. През март Адесаня съумя да отбрани купата си с победа над Йоел Ромеро, само че не се показа на равнище и беше освиркан от почитателите.

Сега Коста ще даде всичко от себе си, с цел да затрудни Адесаня, а в случай че сте гледали борбите на двамата, то тогава ще знаете, че срещата ще е надалеч от скучна. Бразилецът обича да пресира своите противници и не им оставя време да си поемат мирис.

Израел има вяра, че бразилеца ще хвърли всичко в първия рунд, а по-късно няма да има кардио и ще бъде лесна цел. Ето какво показа първенеца преди основната борба, в която някой ще загуби непобедения си статут:

" Никога не съм имал скучна борба в живота си. Критикуват ме с причина и без причина. Не се показах на равнище в последната ми борба, само че това ще се промени в тази. Битката с Ромеро беше слаба, само че в този момент е време за напредък. Коста е непобеден нокаутьор и има много звук към него. Битката е като Давид против Голиат. Някой от двамата ще загуби своята нула в статистиката. Този път ще вляза там и ще се развличам. Картинката е съвършена. Тази назобена маймуна наподобява зла, само че едно кльощаво момче ще му срита задника.

Ще си заплати за всички простотии, които сподели досега. Ще го чуе след борбата. Гарантирам ви. Мисля, че ще е показване на годината. Битка на годината? Не знам, към този момент имам една такава, само че в случай че отново се случи, то няма проблем. Коста изразходва цялата си сила в първия рунд, а ние ще се бием 5 рунда. Вижте моите срещи и ще разберете, че аз съм пресен във всичките рундове. Моята точност ще бъде ключът в тази борба. Ще го удрям рунд по рунд с точност и умения. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР