Непобеденият чеченец Хамзат Чимаев е убеден, че може да се

...
Непобеденият чеченец Хамзат Чимаев е убеден, че може да се
Коментари Харесай

Хамзат Чимаев: Ще размажа физиономията на Адесаня

Непобеденият чеченец Хамзат Чимаев е уверен, че може да се оправи с Израел Адесаня. 26-годишната изгряваща звезда се бие в полусредна и междинна категория. Той завоюва първите си 3 борби в UFC в 66 дни с привършване, което му донесе бонус във всяка среща.

В края на септември Чимаев излезе в междинна категория против Джералд Меершарт и го нокаутира с 1 удар за 17 секунди. Хамзат завършва всички свои противници и държи връх 9-0 в ММА. Мнозина го гласят за предстоящ първенец и той ще срещне най-големия тест в кариерата си през декември.

Чимаев ще се бие с Леон Едуардс в полусредна категория на 19-ти декември в Лас Вегас. Това е неговия късмет да пробие в топ 3 на категорията и той има вяра, че напълно скоро ще стане първенец.

В една от последните си медийни изяви Чимаев реши да засегне междинна категория и се закани, че ще размаже физиономията на Израел Адесаня в бъдещата им среща:

" Мисля, че Пауло Коста беше уплашен в борбата с Израел Адесаня. Не знам за какво хората се опасяват да влизат в клетката. Всеки е твърд в залата, а в клетката е страхливец. Не разбирам каква е тази душeвност. Адесаня е добър в стойка, само че никой не се е борил с него. Йоел Ромеро вкара единствено няколко удара в стойка в борбата им. Мога да победя Адесаня.

Как ще се изправи, когато го смъква на земята? Не мисля, че ще може да стане. Ще му размажа физиономията. Когато започнах да упражнявам, постоянно си мислех, че ще стана първенец в UFC. Когато се погледнем с моя противник, аз знам какъв брой доста той желае успеха, и какъв брой аз я желая. Роден съм за борби. Мисля, че мога да се удрям и в полутежка категория. Трябва да ме убиеш, с цел да ме победиш. Бъдещето ми е да мачкам всички. Скоро ще печеля пояса. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР