Непартак - това е едно от най-споменаваните имена в Япония

...
Непартак - това е едно от най-споменаваните имена в Япония
Коментари Харесай

Непартак направи олимпийските игри по-поносими, но обърка програмата в Токио

Непартак - това е едно от най-споменаваните имена в Япония в последните дни. Не става дума за състезател или някой атрактивен треньор на олимпийските игри, които се организират в Токио, а за... ураган.

Именно той вилнее към японските крайбрежия в последните дни. Заради мощните ветрове и стихии в Тихия океан уредниците бяха принудени да отсрочат стартове в гребането и в стрелбата с лък, както и да разместят програмата във ветроходството.

Снимка: Reuters

Местните не са обезпокоени от Непартак и са уверени, че той няма да попречи на най-авторитетния състезателен конгрес. Дори в противен случай - радват се, че следва спад във високите температури.

Именно жегите в Япония бяха измежду огромните проблеми на спортистите, които се борят за олимпийски оценки. Две от звездите в тениса - Новак Джокович и Даниил Медведев, се оплакаха, че температурите им пречат да играят на познатото високо равнище.

Снимка: Reuters

Заради сходни изявления уредниците взеха решение почивките на тенис кортовете да са по-дълги.

Представителката на Руския олимпийски комитет в стрелбата с лък - Светлана Гомбоева, колабира по време на съревнование. Тя обаче съумя да завоюва сребърен орден

La atleta Svetlana Gomboeva del equipo del Comité Olímpico Ruso recibe atención al desmayarse por un golpe de calor durante la ronda individual femenina de Tiro con arco de los.

: EFE
— EL TIEMPO (@ELTIEMPO)

Разочаровани от неналичието на качествена стихия са единствено сърфистите, които се надяваха на по-високи талази.

Организаторите са безапелационни, че за в този момент тайфунът не заплашва Игрите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР