Непаратов е загинал на 5 август в град Артьомвск, Донецка

...
Непаратов е загинал на 5 август в град Артьомвск, Донецка
Коментари Харесай

Путин награди с медал За храброст убиец-рецидивист, загинал в Украйна

Непаратов е умрял на 5 август в град Артьомвск, Донецка област от " взривни осколки, проникнали в главата му ". В указа на Путин написа, че Непаратов е награден " за геройство и подвиг, проявени при осъществяване на задания по време на специфичната военна интервенция ".

Непаратов и осем члена от незаконната група са наказани през 2013 година Непаратов получава 25 години затвор. Не е излежал и половината от наказването си, когато отива на фронта. Според следствието през 2013 година Непаратов и съучастниците му атакуват украинец, строителен началник, и откраднали от него 176 000 рубли. Същата година групата атакува и семейство в село Сватково.

През март 2010 година Непаратов убива собствен прочут, който отказал да транспорти групата до идващото нахлуване. Убит е с 88 намушквания с нож. При нападението убиват предприемачка. Непаратов убива и трима свои длъжници, освен това сумата на задълженията не надхвърляла 10 000 рубли (ок. 300 евро).

Припомняме, че хипотетичният началник на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин персонално посетил няколко затворнически колонии и вербувал пандизчии да водят война в Украйна.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР