Непълнолетно момче е заподозряно за убийството на момиче в блок

...
Непълнолетно момче е заподозряно за убийството на момиче в блок
Коментари Харесай

Непълнолетно момче е заподозряно за убийството на момиче в блок в Бургас

Непълнолетно момче е обвинено за убийството на момиче в блок 108 на бургаския комплекс „ Меден рудник ”, което бе намерено мъртво в асансьора на блока. Към момента информацията не е публично доказана. От Министерство на вътрешните работи нито удостоверяват, нито отхвърлят и отхвърлят коментар по случая, като се ангажираха да бъдат изнесени повече детайлности на брифинг още през днешния ден, осведоми ДАРИК.

Както Дарик-Бургас заяви, момичето бе намерено мъртво в асансьор в жилищния блок. Според осведомени то е било с прерязано гърло. Трупът е открит от съседи към 17.30 часа през вчерашния ден. Целият асансьор бил в кръв. Обитателите на жилищния блок настояват, че по това време чули писъци, само че не се усъмнили, защото регионът е многолюден, наоколо има и детска площадка. Съседите настояват, че не са забелязали подозрителни видове на мястото в този час.

Според една от хипотезите е допустимо момичето да е станало жертва на обир или инцидентно нахлуване. Източници на Дарик-Бургас потвърдиха, че е била пронизана с нож в шията.
Жертвата е малолетна. Сайтът " BurgasInfo " показва, че е на 12 годишна възраст.

В момента блокът продължава да е отцепен от полицията. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР