Непълнолетната Сузанита е превърнала страницата си в Инстаграм в същинско

...
Непълнолетната Сузанита е превърнала страницата си в Инстаграм в същинско
Коментари Харесай

Бруталната Сузанита превърна социалните мрежи в бойно поле! Вижте как ВУЛГАРНО сече всеки дръзнал да я коментира

Непълнолетната Сузанита е трансформирала страницата си в Инстаграм в същинско полесражение, видя HotArena.

Певицата, чиито гласови данни са колкото мозъка й, т.е. – никакви,  посича всеки почитател, дръзнал да изрази персоналното  си мнение по отношение на държанието или визията й. Странно е, че нито родителите й, нито Агенцията за протекция на детето са в положение да се оправят с бедствието Сузанита, която е едвам 15-годишна. Като се стартира от това, че лолитката не стопира да се хвали с пафкането на марихуана и се стигне до голите й фотоси – почтени за най-хард порно  издания.

Скандалната Сузанита, която хвърля цялата си сила да притегли вниманието върху себе си само със скандални изцепки, постоянно пуска фотоси, на които пуши трева. Точно това е предизвикало един от нейните почитатели да я попита:

„ Защо се снимаш по какъв начин пушиш трева, просто не възприемам за какво го правиш обществено, не друго “.

Последва мълниеносен отговор от пишман певицата: „ Защото мога да си го разреша и ми дреме на мацето, писанко “.

Малко по-късно постът бе заличен, само че пък последва този коментар на различен ядосан почитател: 

„ Мале толкоз си жалка първо казваш че ти е през п….а  за мнението на злобарите ти и след това си махаш мненията под фотосите и клиповете ти може би тъй като те е.е какво ще кажат другите за теб. Скъпа имаме по-малко от 1 година разлика и в случай че си мислиш, че си постигнала нещо в живота си се лъжеш, тъй като си го постигнала единствено поради кинтите на бащатко ти. Хахах не знам по какъв начин може да има толкоз продажни хора да ти вършат татуси да ти дупчат маймунския задник на лицето и да ти обръщат толкоз внимание жалка си към този момент не си забавна за “аудиторията ”, заради простата причина, че към този момент си същата като останалите “красиви девойки ” в България “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР