Непълнолетен е заподозрян като автор на две посегателства в Пловдив.

...
Непълнолетен е заподозрян като автор на две посегателства в Пловдив.
Коментари Харесай

Непълнолетен наглец сви портфейла на пациент в пловдивска болница

Непълнолетен е обвинен като създател на две похищения в Пловдив. В петък криминалисти от Трето районно управление (на МВР) почнали работа по сигнал за откраднато портмоне с пари и персонални документи от стая на пациент в УМБАЛ " Пловдив ".

При извършените оперативни и издирвателни дейности чиновниците влезнали в дирите на техен 17-годишен познайник. Допълнително са събрани доказателства, че негово дело е и кражба на прахосмукачка и принадлежности, осъществена с щурм в края на предишния месец от лек автомобил, паркиран в близкия жилищен квартал.

Документирането на случаите продължава, работи се и за изясняване на съпричастността на момчето и към други сходни незаконни действия, прецизират от полицията.

Бързо произвеждане е формирано и против причинител на домова кражба в село Старосел. В неделя по обяд помощ в полицията потърсил локален гражданин, който открил, че през нощта от къщата му е отмъкната парична сума.

За следствие на случая неотложно е основана организация в РУ-Хисаря, а работата по „ горещи следи “ скоро дала позитивен резултат и в полицейския арест е отведен 22-годишният причинител. Младежът е престъпно проявен и осъждан, а при претършуване на адреса му са открити и конфискувани част от отнетите пари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР