Непълнолетен е установен за кражба на голяма сума пари от

...
Непълнолетен е установен за кражба на голяма сума пари от
Коментари Харесай

Непълнолетен открадна над 60 хиляди лева от частен дом в Ивайловград

Непълнолетен е открит за кражба на огромна сума пари от дом в Ивайловград, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Оттам прецизират, че преди два дни при взаимни дейности на служители на реда от Главна дирекция " Национална полиция " - София и криминалисти от Областната дирекция на МВР- Хасково е хванат 16-годишен от столицата, откраднал от сейф в дома на ивайловградчанин сумата от 62 000 лв.. В първия ден на февруари 45-годишният пострадал декларирал, че от железна каса в дома му на улица „ Армира “ са откраднати спестяванията му.

След извършени оперативно-издирвателни и аналитични дейности, полицейските чиновници са открили момчето в София. Пред служителите на реда младежът направил цялостни признания за осъщественото от него действие. Изяснило се е, че до момента в който бил на посетители при баба си, посетил дома на пострадалия, чиито деца познавал и знаел, че в касата се намирали пари.

Част от парите - над 30 хил.лв., са върнати, а друга 16-годишният похарчил, като си купил смарт часовник, безценен телефон и други неща. Повдигнато му е обвиняване, работата по процесуално- следствените дейности продължава.

Последният случай на кражба на по-голяма сума пари в област Хасково е от ноември, когато в регионалния град бе ограбено обменно бюро. Тогава бяха откраднати 30 хиляди лева и 30 хиляди евро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР