Неотложните проблеми пред Община Бургас чукат. Започваме с приоритетите-както с

...
Неотложните проблеми пред Община Бургас чукат. Започваме с приоритетите-както с
Коментари Харесай

Новият Общински съвет започва работа днес

" Неотложните проблеми пред Община Бургас чукат. Започваме с приоритетите-както с огромните инфраструктурни планове, по този начин и ще обърнем внимание на детайлите, на дребните поправки, тъй като по време на акцията забелязахме, че това е извънредно значимо за хората. Очаквам поддръжка от всички общински съветници за сполучливите планове на Бургас “- Това съобщи през днешния ден кметът на Бургас Димитър Николов минути преди формалното разкриване на първата сесия на новия общински съвет в града.

Днес следва локалният парламент да избере собствен ръководител. От най-голямата група – ГЕРБ, предложиха за поста юрист Михаил Хаджиянев, който е неоспорим престиж.

В новия Общински съвет има представители на 13 политически сили - Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ, СЕК, ГЕРБ, СБОР, БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД, ИМА ТАКЪВ НАРОД, КОД /Консервативно Обединение на Десницата/, ВЪЗРАЖДАНЕ, Движение за права и свободи, МИР, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА – ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, ЛЕВИЦАТА!, локална коалиция „ Граждани за Общината “.

Още предходната седмица стана ясно, че четири от по-малките обединения се сплотяват в две групи. КОД и „ Български напредък “, които за първи път се явиха на локални избори и реализираха триумф, ще са в една група. А „ Левицата “ и МИР – друга.

Като втора точка от дневния ред на първото съвещание е избор на краткотрайна комисия, която ще би трябвало да създаде план за Правилник за работа на Общинския съвет и непрекъснатите комисии към него.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР