Неотлъчно до него бе и любимата му Ива Бека, с

...
Неотлъчно до него бе и любимата му Ива Бека, с
Коментари Харесай

Шеметно парти за 50-годишния юбилей на шеф Манчев

Неотлъчно до него бе и обичаната му Ива Бека, с която са дружно от две лета

Иван Манчев навърши 50 години на 8 февруари и означи юбилея си в компанията на близки другари и родственици. Неотлъчно до него бе и обичаната му Ива Бека, с която са дружно от две лета.

През последните години персоналният живот на топ готвача е много динамичен. Той се раздели с майката на двете си по-големи деца и се залюби с младата Цветомила, която също му роди наследник през 2019 година Само 4 месеца по-късно кулинарят заряза и нея, с цел да се хвърли в обятията на сексапилната Ива.

Шеф Манчев е разказвал, че ревността на първата му брачна половинка Марина е причина за развода им. Покрай телевизионните планове, в които взе участие, той се снабди с неочаквана известност, а някогашната му половинка не съумяла да се помири с непрекъснатата му претовареност. Ревнувала го за щяло и нещяло, правела му подиуми. Така фамилният им живот се трансформирал в пъкъл.

Точно тогава Иван срещнал младата мениджърка Цветомила и връзката им се развила бързо, предава Лупа Скоро тя забременяла и през лятото на 2019 година на бял свят се появи най-малкият наследник на кулинаря – Александър.

Връщайки лентата обратно, звездата от „ Черешката на тортата “ и „ Кошмари в кухнята “ осъзнава, че с Цвети не са си дали задоволително време да се опознаят. Тя мечтаела за постоянен дом и сплотено семейство, а непрекъснатите задължения и пътувания на Манчев не се вписвали в тази визия. Няколко месеца след раждането на бебето последвала следващата разлъка за занаятчия готвача.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР