Неотдавнашният скок на XRP, съчетан с ценовия бум на Биткойн

...
Неотдавнашният скок на XRP, съчетан с ценовия бум на Биткойн
Коментари Харесай

Инвестиралите в Bitcoin Spark се подготвят за трус от $6 трилиона след ръста на ETH и XRP

Неотдавнашният скок на XRP, комбиниран с ценовия взрив на Биткойн и Етериум, породи възприятие на оптимизъм у вложителите. 

Положителните развития, в това число институционалният интерес, извоюваното от Ripple правосъдно дело за XRP против SEC и евентуалните пазарни стадии, сътвориха предпоставки за вълнуваща година в крипто бранша. С появяването на нови разработки като Bitcoin Spark (BTCS) бъдещето на крипто пазара се развива.

Преглед на криптовалутите

През последния месец се следиха обилни съмнения в цените на известни цифрови активи като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). Инвеститорите се сблъскаха с много волатилност, защото пазарът претърпява неочаквани възходи и падения.



Въпреки волатилността се появяват настроения на оптимизъм и неспокойствие, подбудени от последните събития и позитивни вести към криптовалутите.

Един от водещите катализатори на този оптимизъм беше неотдавнашното повишаване на цената на XRP – цифров актив, който е изправен пред регулаторни провокации в правосъдния развой против XRP.  

Ценовият взрив притегли вниманието на търговците и има последствия за по-широкия крипто пазар. Ралито на XRP вследствие на частичната победа против SEC провокира полемики и спекулации по отношение на капацитета за по-голям пазарен напредък, който може да повлияе на други криптовалути.

Цената на Биткойна се усили съвсем двойно, откогато доближи най-ниските си стойности в края на предходната година и се приготвя за златно земетресение на стойност $6 трилиона.

Това доста възобновяване на цените вдъхна ново доверие в пазара и притегли дребни и институционални вложители.  

Наративът за цифровото злато към Биткойн набра мощ, като някои вложители го считат за хедж против несигурността на обичайните финансови пазари.

Етериумът също претърпя ценови взрив. Все по-широкото приемане и развиване на Етериум бяха основни фактори за скока на цената му. Подкрепата от страна на огромен институционален състезател способства за цялостното позитивно въодушевление на крипто пазара.  

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е опция на Биткойн с неповторими характерности и други възможности, адресиращи рестриктивните мерки на Биткойн мрежата и прилагащи нова блокчейн технология, известна като доказателство за развой “Proof-Of-Process ” (PoP).  

Потребителите на BTCS дават “залог ” (стейк) и изчислителна мощ, с цел да печелят награди. Изчислителната мощ за осъществяване на работа съставлява част от процеса на консенсусния механизъм за доказателство за работа (PoW).

BTCS разполага с приложение Bitcoin Spark, което улеснява приноса на потребителите към изчислителната мощност на мрежата посредством виртуална среда. Миньорите могат да отдават чартърен изчислителната си мощност и да получават хонорари за приноса си към мрежата.  

Приложението подсигурява, че процесът на рандеман е стеснен до наличните запаси на устройството на потребителя, като по този метод се покачва справедливостта и се предотвратява несъразмерното ползване на сила.  

Апликацията работи и като крипто портфейл и поддържа Android, Mac OS, Windows, Linux и iOS.

Функцията за систематизиране на възнагражденията регистрира самостоятелния дял на миньора и осъществената работа за отдалечена изчислителна мощ, тъй че колкото по-голям е делът и колкото повече изчислителна мощ (извършена работа), толкоз по-високи са възнагражденията.  

По този метод BTCS разполага със стейкинг и изчислителна мощ, с цел да поддържа уравновесена екосистема.

Първата фаза на ICO-то на BTCS се отличава с вълнуващи преимущества, които разрешават на вложителите да се насладят на пропуснатите шансове, когато Биткойн беше единствено 1$. Bitcoin Spark дебютира на цена от $1.50, а планът подтиква потребителите с предложение за 20% бонус. Ранните птици чакат 800% облага при стартирането на цена от $10.

Как да влагаме в злато?

Различните разновидности за вложение в злато оферират разнообразни изгоди и съображения.  

Някои известни способи включват закупуване на физическо злато посредством монети или кюлчета (златни кюлчета) от реномирани дилъри или банки.  

Борсово търгуваните фондове за злато (ETF) обезпечават експозиция към цените на златото, без да имат физическо злато, до момента в който взаимните фондове за злато диверсифицират посредством вложение в акции на златодобивни компании. Инвестирането в обособени акции на компании за рандеман на злато може да предложи евентуален лостов резултат върху цените на златото, само че носи характерни опасности за компанията.  

Фючърсните контракти за злато разрешават спекулации с бъдещите цени на златото, до момента в който вариантите за злато оферират правото да се купува или продава злато на избрана цена. Плановете за струпване на злато, предлагани от финансови институции, разрешават постоянни закрепени вложения в злато с течение на времето.  

При вложение в злато е извънредно значимо да се преценяват задачите, толерантността към риск и времевият небосвод, като се признае ролята на златото като хедж против инфлация и неустановеност. Диверсификацията и професионалните препоръки могат да оказват помощ за вземането на осведомени капиталови решения.

Заключение  

Макар че пазарът остава непредсказуем и подвластен от външни фактори, последните събития и позитивните индикатори породиха вяра.

За повече информация по отношение на Bitcoin Spark:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР