Неотдавнашният поток от екстремни“ снимки на съпругата му Bianca Censori

...
Неотдавнашният поток от екстремни“ снимки на съпругата му Bianca Censori
Коментари Харесай

Кание Уест „работи извънредно, за да покаже господството си“ с „екстремни“ публикации на Bianca Censori

Неотдавнашният поток от „ рискови “ фотоси на брачната половинка му Bianca Censori на брачната половинка му Bianca Censori в нищожни тоалети и разсъблечени са „ проява на владичество “ '.

Рапърът се ожени за австралийската архитектка, която е с 18 години по-млада от Кание, през декември 2022 година, единствено два месеца след завършването на развода му с Ким Кардашиян. Слуховете за сватбата се появиха през януари предходната година, само че сватбата беше доказана през октомври. През последните седмици рапърът споделяше фотоси на Бианка в бикини с стринги, кожен сутиен и съвсем без облекла.

Феновете се разгневиха на изявленията в обществените медии и жигосаха решението на Kanye да показа фотосите, защото те го упрекнаха, че „ унижава “ и „ злоупотребява “ със брачната половинка си, като прави изображенията толкоз обществени. Експерт по връзки с обществеността допусна, че проявлението на жена му от Кание е „ доста пресметнато “ и е част от ход да „ покаже господството си “ и „ ясната динамичност на властта “ сред дво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР