Неотдавнашните дейности в мрежата Chainlink (LINK) привлякоха вниманието и предизвикаха

...
Неотдавнашните дейности в мрежата Chainlink (LINK) привлякоха вниманието и предизвикаха
Коментари Харесай

Chainlink отключи токени на стойност $340 милиона – какво се случи с цената?

Неотдавнашните действия в мрежата Chainlink (LINK) привлякоха вниманието и провокираха опасения по отношение на стабилността на криптовалутата и бъдещата ѝ ценова траектория.

Оракулската мрежа, чийто роден токен неотдавна доближи 22-месечен връх, пусна в обращение доста количество цифрови активи сред 2 и 3 февруари.

SpotOnChain, компания за крипто разбор, разкри на 3 февруари, че 19 милиона LINK токена, оценени на $341 милиона, са били отключени от три от договорите за доставка на Chainlink , които не са в обращение.

По-подробно, 15.95 милиона LINK токена, равняващи се на $287 милиона, бяха трансферирани в Binance. Едновременно с това останалите $3.05 милиона LINK, оценени на $54.3 милиона, бяха трансферирани в мулти-сиг портфейл, 0xD50f.

Важно е да се означи, че тези действия в границите на веригата не са ново събитие. SpotOnChain следи тези съответни портфейли, които поредно трансферират LINK токени в Binance от август 2022 година насам. През този интервал платформата на Chainlink е отключила общо 106 милиона LINK, като е изпратила 88.95 милиона LINK на Binance на междинна цена от $9.06, на обща стойност $805 милиона.

Въпреки тези транзакции, Chainlink към момента поддържа забележителен запас от 412.5 милиона LINK в 24 контракта на стойност към $7.35 милиарда.

Що се отнася до бъдещата цена на LINK, данните демонстрират, че увеличеното обращение на LINK не е повлияло доста на цената на токена. През последните 24 часа LINK означи непретенциозно покачване от 0.03%, достигайки $17,86 все още на писане на публикацията, продължавайки позитивната наклонност, която докара до нарастване с повече от 22% през последната седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР