Неотдавнашен кандидат за кмет на Мисисипи беше смъртоносно прострелян, след

...
Неотдавнашен кандидат за кмет на Мисисипи беше смъртоносно прострелян, след
Коментари Харесай

Кандидат за кмет, застрелян с AR-15 от зет вероятно в случай на самозащита: полиция

Неотдавнашен претендент за кмет на Мисисипи беше смъртоносно прострелян, откакто се появи в дома на отчуждената си брачна половинка и отказвайки да напусне макар обявените претенции на шурей му, сподели полицията за евентуалната пукотевица при самозащита.

„ Това е просто неприятна обстановка “, сподели началникът на полицията в Сосо, Мисисипи Джими Маккой пред Laurel Leader-Call.

Джейсън Адам Маршал, 41-годишен, беше съдбовен убит рано сутринта в сряда, когато се появи в къщата, която споделяше със брачната половинка си в продължение на 12 години преди техния горчив бракоразвод, заяви Laurel Leader-Call. Маршал беше претендент за кмет на Сосо по време на изключителните избори в града предишния месец, оповестиха локални медии, а преди този момент е служил като пожарникар доброволец в града.

Съобщава се, че Маршал се е появил в дома малко преди 4 часа сутринта и е бил посрещнат от своя шурей, който живее в прилежащата къща, оповестяват от магазина. Зетят бил въоръжен с AR-15 и съгласно съоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР