Неотдавна започна учебната година, а скоро ще дойде време и

...
Неотдавна започна учебната година, а скоро ще дойде време и
Коментари Харесай

Кампанията Изпрати книга – дари бъдеще мотивира стотици хора

Неотдавна стартира образователната година, а скоро ще пристигна време и за втория образователен период. Това са интервали, в които всеки родител би трябвало деликатно да разпредели бюджета си, с цел да достави своето дете с всичко належащо. В тази връзка асистент – треньорът по джудо Борис Цветков се въодушевява да помогне на родители и деца без благоприятни условия. Той стартира благотворителна акция за събиране на остарели книги, учебници и образователни пособия под надпис “Изпрати книга – подари бъдеще ".

Борис споделя, че “страха " в очите на родителите, по отношение на подготовката и средствата, които са нужни за един възпитаник, е повода той да се впусне към тази самодейност.

Кампанията е за да подкрепи деца от цялата страна, като обръща особено внимание на тези от дребните обитаеми места.

Идеята на Борис е да се свърже с образователни заведения, до които да бъдат изпратени пособията, вместо да е належащо родителите да ги закупуват. По думите му акцията се е развила доста бързо и той ще получи подпомагане и от свои другари.

За по - малко от 24 часа се включиха близо 100 доброволци, а ползата продължава да пораства. Изцяло посредством шерване в Instagram акцията “Изпрати книга – подари бъдеще " съумя да доближи до стотици хора и да ги стимулира да подаряват.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР