Неотдавна в Русия се надигна вълна от възмущение от страна

...
Неотдавна в Русия се надигна вълна от възмущение от страна
Коментари Харесай

И глобалните телефони на бранда Realme се блокират на територията на Русия

Неотдавна в Русия се надигна вълна от отвращение от страна на почитателите на OnePlus и Realme поради блокирането на достъпа до позвъняванията и текстовите известия на смарт телефоните, предопределени за китайския пазар отвън рамките на Поднебесната. Изглеждаше, че абсурдът последователно утихна, откриха се способи тези проблеми да бъдат заобиколени, само че се оказа, че това е единствено една илюзия.

Вече стартира да се появява информация, че световните смарт телефони на Realme също се блокират в Руската федерация. В интернет се появиха фотоси от прочут блогър, съгласно които най-новият Realme 11 Pro+, предопределен за европейския пазар, също е бил блокиран.

Нито един от съществуващите към сегашен ден способи за отключване са несполучливи и той остава негоден за естествена приложимост. Все още няма публично изказване от Realme по този въпрос и в този момент всички наблюдават какво ще стане през идващите няколко дни. Предполага се, че това е част от новата политика на концерна BBK, детайлностите за която към момента не са известни. След допитване в съветския сегмент на интернет се оказа, че единственият от малко малко благонадежден вид е пазаруването на смарт телефон, в лепенката на опаковката на който има редове на съветски език.

Да напомним, че китайската версия на смарт телефона OnePlus 11 бе показана на 4-ти януари тази година и доста руснаци поради наложените ограничавания, по един или различен метод си купиха китайската версия на този смарт телефон. Тогава се считаше, че той по нищо не се разграничава от световната версия, само че в този момент се оказа, че това напълно не е по този начин.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР