Неотдавна The Verge публикува обзор на Google Pixel 2 XL,

...
Неотдавна The Verge публикува обзор на Google Pixel 2 XL,
Коментари Харесай

The Verge анулира оценката на Pixel 2 XL заради проблемите с дисплея

Неотдавна The Verge разгласява преглед на Гугъл Pixel 2 XL, в който разказва смарт телефона като чудесно мобилно устройство.
Това бе изцяло правилно, до момента в който в Мрежата не започнаха да се появяват известия за екрани с влошена цветност на изображенията, а по-късно и за “изгорели матрици” – в долната част на избелелия екран стартират да се появяват силуетите на навигационните иконки. Подобен резултат би могъл да се доближи след многогодишна работа на смарт телефона, само че при Гугъл Pixel 2 XL започнаха да се демонстрират единствено седмица след включването.

С този прекомерно противен недостатък се сблъска и един от експертите на The Verge. Дитер Бон не бе изключение и екранът на неговия Гугъл Pixel 2 XL избеля и спря да демонстрира каквото и да е.

Високата оценка на Гугъл Pixel 2 XL незабавно бе махната от уеб страницата и бе обявено, че ще бъде преразгледана. Но резултатът не се оправи с времето и остане непрекъснато, оценката ще бъде съществено занижена.

И още, The Verge повече не предлага закупуването на Гугъл Pixel 2 XL, до момента в който не се обясни, до каква степен огромен е казусът. Порталът означи, че елементарният Pixel 2 сходни проблеми няма.

Гугъл към този момент се въздържа от мнения и проверява обстановката.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР