Неотдавна светската лъвица Ким Кардашиян се срещна с американския президент

...
Неотдавна светската лъвица Ким Кардашиян се срещна с американския президент
Коментари Харесай

Ким Кардашиян иска милост за четворен убиец, който гние в затвора

Неотдавна светската лъвица Ким Кардашиян се срещна с американския президент Доналд Тръмп, с цел да обсъдят промяната в пандизите в Съединени американски щати и да поговорят за помилването на стара жена. Тя била наказана на пожизнен затвор, само че Кардашиян съумяла да се пребори за свободата й.

Сега известната американка е решила да помогне на 59-годишния Кевин Купър, който също е застрашен от пожизнен затвор.

 Фото: The Sun
Мъжът е наказан за убийството на четирима индивида в Калифорния през 1983 година. Адвокатът му обаче счита, че Купър е натопен, а следователите са подправили резултатите от ДНК-то, свалено от тениската му, оповестява The Sun.
 Фото: The Sun
Защитникът достигнал до извода, че клиентът му е изкупителна жертва, откакто един от очевидците в началото разказал пред проверяващите за бели мъже, които излизали от вкъщи на жертвите, само че по-късно се отметнал от думите си. Още тогава юристът изискал от губернатора на Калифорния Джери Браун да бъде изработен още един ДНК разбор, само че той не се съгласил.
 Фото: twitter.com / kimkardashian
След случая с освободената с помощта на Кардашиян стара жена Елис Мери Джонсън, юристът се обърнал за помощ към светската лъвица. Тя, на собствен ред, разгласява на профила си в Туиътър пост към някогашния губернатор, с който упорства да бъде изработен още един ДНК тест на Купър.

 Фото: instagram.com / kimkardashian
Все още не е ясно дали Браун ще успее да откаже на Ким Кардашиян.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР