Неотдавна Ицо Хазарта опроверга, че съдът е отнел родителските му

...
Неотдавна Ицо Хазарта опроверга, че съдът е отнел родителските му
Коментари Харесай

Бившата жена на Ицо Хазарта: Ще спечеля справедливост!

Неотдавна Ицо Хазарта опроверга, че съдът е лишил родителските му права над най-голямата от трите му дъщери - Аделина. Тя е от първия му брак с Диана Костова, която с днешна дата даде обстойно изявление за уеб страницата HappyWoman, в което обстойно и необятно споделя за проблемите пред които е сложена, с цел да бъде пълноценна майка.

Котева е на 40 години, с три висши, притежател на счетоводна адвокатска фирма в Лондон, висококвалифициран преводач към кралската полиция в Лондон, преподавател по бизнес към IB Diploma, споделя изданието и дава част от изповедта на една майка.



- Защо някой би желал да отдели дете от другия му родител? Кое ги кара да изберат тъкмо този път, когато има други къде-къде по-добри разновидности?

Диана: - Защо би предпочел да отделиш детето от майката/бащата? Въпрос, който не се случва на мнозина да си го зададат. Защо всички сме уверени, че екс мъжа/жената ни са безусловно изрично луди, неспособни да отглеждат дете, макар че детето ни си е добре. Чисто, нахранено, възпитано….
В страната ли е казуса? Заради това, че е супер елементарно да наплюеш другия, да вземеш ограничаваща заповед с клюка и да дадеш някой лев на юрист и обществен служащ и воала! Детето ти в никакъв случай няма да се види повече с оня дръвник татко му, респективно с оная лудата - майка му. И към този момент на мира по през целия ден можеш да си обясняваш на детето си по какъв начин другият родител е неприятен и по какъв начин в никакъв случай не го е обичал, и не желае да го вижда, и единствено лъже и така нататък
Ооо, дааа, знам знам…. аз не ви знам цялата история. Ако ми я разкажете но незабавно ще си трансформира мнението и на секундата започвам и аз да оказвам помощ в отчуждението на детето ви от другия родител.
Ама несъмнено, то други способи няма… какви са тези споделени права, какво въобще значи травмиране на детето… нелепости! Детето си е сууупер! Изобщо няма потребност от тоя малоумния, респективно оная малоумната… Его егооооо…. благо ми его. Изправи се да те видя, другояче не мога. Само ще ви кажа едно на всички,които се разпознаха. Детето има потребност и от двамата си родители, обича еднообразно двамата си родители и вие безусловно не зачитате неговите права, тъй като в нито една от по-горепосочените обстановки не мислите за него. Изобщо не ви е грижа за детето. Не желаете и да си помисляте, че го наранявате извънредно, дори травмирате за цялостен живот. Не ви одобрявам. Вземете си задайте въпроса: за какво би предпочел да отделиш детето от майката/бащата?



- Какво ви коства на Вас самата тази неравна борба?

Диана: - Ицо Хазарта, а.к.а шубидубито, си реши всички проблеми. Взе си за юрист брата на Годжи, имам подозрения, че съдията е нарушил закона, както и там другите призовкари и сие и бам! Отне родителските права на майката на детето. И сподели на Женя - от в този момент нататък ти си майка на първородната ми щерка. Защото аз съм Год и аз пиша Библията на нашето семейство. Първородната ми щерка няма да вижда, да чува и по никакъв метод да поддържа връзка с майка си и с който и да е било различен член на фамилията от майчина страна. Всеки ден ще се изяснява на детето, че майка и е луда, тежко болна и слага в риск живота на детето. Всеки ден ще се втълпява на детето, че това се прави за нея от любов. Всеки ден детето ще плаче, само че те няма да виждат тези сълзи, тъй като най-важното е реализирано! Родителското отчуждение е в цялостен ход. А то е задача номер едно, единственото хубаво нещо в живота на шубидубито. Какво друго да му донесе такава наслада от постигнатото! Нали по тази причина е звезда! За да може да си прави каквото ми се изиска и всички порти да са отворени за него. А дори ще споделя и още нещо, което шубидубито не знае и съм сигурна, че мнооого ще се накефи като разбере.
Като са ми взели родителските права-лишили от наставнически права е по-правилното, в листата на ЕСГРАОН се изписва- С ОТНЕТИ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА.

Да, обаче аз имам още едно дете – моят седемгодишен наследник. И защото не е конкретизирано за кое дете са ми взети пардон отнети родителските права, се приема автоматизирано че нямам права и над него. Както би се приело и за всяко друго дете, в случай че има в бъдеще. И да страхотни невероятни благи мои - става известно, че просто няма метод нито от общината, нито от на никое място да си оправят тази по този начин незабележима грешчица…. пс мнооого е забавно на границата като напущам страната всякога, всеекииии пъъъът / пея Спенс и Белослава:)/

- Доколкото имаме информация вие заведохте дело в Страсбург?

Диана: - Не стига, че заведох ами и дори ще печеля. И знаете ли какво ще печеля - ще печеля правдивост. Делото е за това, че страната ми България е позволила да се организира дело без аз да съм известена, да ме осъдят- отново без да ме уведомят и най -вече да позволен да лишат една майка от наставнически права без да я потърсят, без да схванат дали това, което се твърди от бащата и сегашната му жена, е истина. Двама индивида, тези страхотни души, отиват в съда и се молят да имат решение, в което в никакъв случай повече детето да не вижда майка си. И с цел да са сигурни, че до момента в който ги получат тези листчета в ръката си аз няма да мога да де видя с детето си- наложително са взели и ограничаваща заповед, която анулират сега, в който решението на съда влиза в действие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР