Неотдавна Филип Буков разправяше, че не вярва в любовта, но

...
Неотдавна Филип Буков разправяше, че не вярва в любовта, но
Коментари Харесай

Филип Буков: Открих жената на живота си!

Неотдавна Филип Буков разправяше, че не има вяра в любовта, само че актуалната му другарка Ива очевидно е трансформирала възгледите му. Откакто е с нея, артистът от сериалите " Откраднат живот " и " Татковци " е подготвен да се обвърже съществено и да подписа брак. Предполага се, че младите са се сгодили, тъй като в края на август демонстрираха фотография на диамантен пръстен в обществената мрежа. 

Звездата от най-новия български филм " Аферата Пикасо " обича да пътува с възлюбената си по света и у нас. През лятото те постоянно отскачаха до родното Черноморие, а в този момент посетиха Португалия, по-точно столицата Лисабон. Те документираха късата си почивка със фотоси в инстаграм.

Ива е студентка в Софийския университет, само че сред лекциите и изпитите намира време и за забавляния. Тя учи компетентност " Връзки с обществеността " и сега е в трети курс. Чаровната дама до неотдавна не беше известна в общественото пространство, само че притегли интерес поради връзката си с Буков. Той е споделял, че с нея доста си допаднали още през цялото време - освен като визия, само че и като характери. Не желали обаче да избързват и към месец били единствено другари. Чак след това решили да задълбочат връзките си.

Първата среща на Филип и Ива се състояла в известен нощен клуб, намиращ се в сърцето на столицата. Актьорът бил предизвикан от типа на хубавицата, която тогава не дала поръчка за интерес към него. Това била една от аргументите като благородник Буков да работи първи. Той отишъл и я заговорил на бара, разчитайки на своя сексапил.

Разбира се, Ива незабавно познала кой стои насреща, което още повече асъдействало за демонстративната отдалеченост от нейна страна. След няколкоминутен диалог двамата се разделили. Благодарение на обществените мрежи по-късно си уговорили същинска първа среща, а връзката им се развила напълно естествено.

Филип дефинира Ива като едно от най-хубавите неща, които са му се случвали през последните години. Временната им разлъка поради присъединяване му " Сървайвър " била сложна и за двамата, само че въпреки всичко студентката подкрепила гаджето си и му вдъхнала кураж.

В предишното на Буков му се е случвало да бъде подвеждан от дамите. С днешна дата той си е извлякъл поука и в този момент не се доверява елементарно на всекиго.

" Много от девойките, с които съм излизал преди, са били с мен единствено тъй като съм известен – да си начешат егото. В следствие дори съм разбирал, че някои от тях били обвързани, а мен са ме употребявали, с цел да се похвалят пред приятелки. Определено не ми е ставало прелестно. След два такива случая много се затворих и станах доста подозрителен ", признавал е актьорът.

Ситуацията с актуалната му другарка Ива обаче била по-различна.

Тя го запленила освен външния си тип, само че и с приятния си темперамент. Освен това не го ревнувала от фенките. И двамата се стараели да си дават независимост и да не се задушават.

" Мисля, че открих дамата на живота си. Готов съм за брак и семейство ", споделил артистът пред другари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР