Неотдавна Дженифър Лопес и Бен Афек сключиха тайно брак в

...
Неотдавна Дженифър Лопес и Бен Афек сключиха тайно брак в
Коментари Харесай

Тайните сватби

Неотдавна Дженифър Лопес и Бен Афек подписаха скрито брак в Лас Вегас, като единствени посетители на церемонията бяха техните деца от предходните им бракове. Не че певицата и артистът се срамиха от стореното, само че избраха да споделят този сърдечен миг единствено с най-близките си хора.

Миналата година загадка брачна гала имаха и английският министър председател Борис Джонсън и годеницата му Кари . Те се ожениха дискретно в Уестминстърската катедрала в Лондон в наличието на едвам 30 посетители. Тогава това се наложи поради коронавирусните ограничавания в страната, непозволяващи събиране на доста хора. Семейство Джонсън провежда едвам в края на предишния месец огромно сватбено празненство, само че това се случи повече от година след самата брачна гала.

В предишното редица други звезди също избраха да се оженят на секрети церемонии. Сп. " Харпърс базар " напомня някои от тях. На секрети венчавки заложиха Джей-Зи и Бионсе, Скарлет Йохансон и Колин Джост, Камерън Диас и Бенджи Мадън, Мила Кунис и  Аштън Кътчър, Ед Шийран и Чери Сийборн,  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Пенелопе Крус и Хавиер Бардем . В предишното секрети брачни церемонии проведоха и звездните двойки Дженифър Анистън и Джъстин Теру и Анджелина Джоли и Брад Пит, макар че при тях браковете завършиха с разводи.

Всичко това демонстрира една наклонност в последните години измежду редица звезди да не обявяват шумно брачната си гала.
Според експерти по образуване на сватби сходна наклонност, следена в предишното при звездите, напоследък се следи и измежду елементарните хора, отбелязва френското издание на уеб страницата " Слейт ". След две години на пандемия, през които доста сватбени церемонии бяха отсрочени и анулирани, или белязани от ограничавания, човек би си помислил, че елементарните хора биха желали обилни тържества, с доста родственици, с огромно забавление, с богата софра. 

Но в действителност тайните сватби се оказват желани. При тях първо се пестят пари. Средно във Франция една женитба, проведена по общоприетите правила, излиза приблизително 12 000 евро. Дискретните сватби икономисват и ненужното прахосване на нерви. Избягват се да вземем за пример главоболия за броя на гостите, за това кои родни обезателно би трябвало да бъдат поканени на тържеството, за това по какъв начин да бъдат ситуирани гостите на сватбения прием, тъй че да няма неприятни изненади и един до различен на трапезата да се озоват някогашни гаджета или родственици, които се ненавиждат.

Британката Джес Рудуик, психолог и коуч по личностно развиване, неотдавна е омъжена за логистика Джералд Дейвис, като на сватбата им в Лондон са участвали едвам четирима души. Дори родителите им не са били поканени. След ритуала младоженците и техните очевидци се почерпили със сладолед и по чаша шампанско. " Беше един доста успокоителен ден, един доста прелестен ден ", споделя Джес. За Джералд пък най-хубавото е било, че на сватбата им не е имало навалица от посетители, измежду които и такива, с които през живота си той не е разменял и две приказки. Когато младоженците решили въпреки всичко да оповестят на родителите си, че са се оженили, първо те не им повярвали, само че след това всички били удовлетворени да научат хубавата вест, най-много поради това, че са си икономисали напъните по търсене на грациозен тоалет за сватбата на децата си и терзанията кой да финансира по-голямата част от празненството им.

Чрез тайните сватби самите младоженци също пестят старания в търсене на съвършените тоалети, изключително булките. Благодарение на модата на тайните брачни церемонии на дамите не се постанова да обикалят по магазините в търсене на съвършената булчинска рокля, или да вървят на проби при дизайнер за ексцентричен тоалет. И в двата случая те се снабдяват с нещо скъпо и неведнъж нефункционално, което след това отлежава в дрешника, а при положение на бракоразвод бива изхвърлено.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР