Неотдавна бившата синоптичка на Нова тв, която след това стана

...
Неотдавна бившата синоптичка на Нова тв, която след това стана
Коментари Харесай

Задава се щастливо събитие в живота на Нора Шопова

Неотдавна някогашната синоптичка на Нова тв, която по-късно стана водеща на спортните вести на Българска национална телевизия – Нора Шопова заяви, че напълно скоро ще стане майка.

Тя е бременна и се чака рожбата й да се появи на бял свят до два месеца.
Нора Шопова подписа брак с преуспяващия млад правист Траян Косев преди година. Малко след сватбата им се понесе мълвата, че Нора май е бременна, само че слухът не бе доказан.

Сега обаче богатствата новина бе обявена персонално от бъдещата майка. Тя даже сподели фотография с наедрелия си стомах и брачна половинка й, който я е прегърнал. Кадърът бе допълнен с уточнението, че Нора Шопова е в седмия месец от бременността си. В продължение на месеци водещата криеше усърдно деликатното си положение. За бременността й знаеха единствено най-близките й хора.

Успя да заблуди всички, че не е бременна, пускайки остарели фотоси или пък такива, на които бременността не й проличава. В началото на юли тя означи своя 30-и рожден ден, само че даже и от фотосите на празненството не личеше, че й следва да стане майка, защото бе заложила на настоящите сега бели рокли. Така мнозина се заблудиха, че Нора Шопова просто следва стилния тренд. Истината обаче се оказа много по-вълнуваща.

След като стана ясно, че Нора Шопова е бременна с първата си рожба, бе залята от вълна от поздравления. Първата реакция бе от Гери Дончева, която също неотдавна стана майка. Тя честити богатствата новина и акцентира, че точно нея е чакала.
Ирина Тенчева пък не пропуща да означи, че в фотосите виждала една особена светлина, която не може да бъде сбъркана. Пожелава й леки и красиви бременност и раждане.

След като към този момент не й се постанова да крие бременността си, Нора Шопова разкри по какъв начин минава всекидневието й. При все, че към този момент не върви на работа, не се е отпуснала, както вършат доста дами в нейното положение. Не е изоставила и навика си да спортува, само че е заменила тежките тренировки с йога за бременни.

Освен това е заложила на здравословното хранене, разпуска край морето и планината и се старае да си доставя положителни страсти, каквито подхождат на бременна жена.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР