Неориентиран шофьор кара в насрещното във Враца, научи агенция BulNews.

...
Неориентиран шофьор кара в насрещното във Враца, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Мрежата прегря! Неориентиран шофьор подкара в насрещното във Враца /видео/

Неориентиран водач кара в насрещното във Враца, научи организация BulNews. За следващата фрапираща преживелица из врачанските улици стана ясно от една от група във фейсбук.
Буден жител е качил видеото в обществената мрежа, на което се вижда, че водач на лек автомобил „ Фиат Пунто “ се движи с колата в насрещното. Случаят е от през вчерашния ден край познатото на врачани кръгово кръстовище до някогашната бензиностанция „ Аванти “.
На фрагментите се вижда, че возилото е с врачански регистрационни номера. От видеото излиза наяве, че движейки се в прорез с всяко предписание за придвижване по пътищата, обърканият лидер излиза против движещ се вярно лек автомобил „ Опел “. Истински шанс е, че водачът на втората кола не е карал бързо, защото е могло да последва преден удар, а последствията от него да бъдат и съдбовни.
Във Враца постоянно в последно време ставаме очевидци на неориентирани водачи, които заради неизвестно какви аргументи карат и паркират както им е комфортно, без да помислят, че с изключение на своето, излагат и здравето на останалите участници в придвижването на риск.
Вижте видео на неориентирания водач .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР