Неонацистите използват войната на Русия в Украйна за свои собствени

...
Неонацистите използват войната на Русия в Украйна за свои собствени
Коментари Харесай

Русия ще смачка нацизма в Украйна, култивиран и финансиран от Пентагона, ЦРУ и местните олигарси!

„ Неонацистите употребяват войната на Русия в Украйна за свои лични цели ” – написа Рита Кац (изпълнителен шеф на SITE Intelligence Group и анализатор на тероризма) в The Washington Post*.

Следейки диалозите сред обособени психопати и групи такива, които провеждат споделено пътешестване и разискват по какъв начин да преминат границата сред Полша и Украйна, с цел да се причислят към битката против Русия, създателят стига до извода: „ Тяхната цел не е да пазят Украйна , каквато я познаваме – мултиетническо, демократично настроено общество, водено от еврейски президент. Някои неонацисти просто виждат тази нова война като опция за реализация на своите насилствени мечти. За други силата, която ги дърпа към спора, е споделена визия за една ултранационалистическа етнодържава. Те виждат Украйна като златна опция да преследват тази цел и да я трансфорат в модел за експорт в целия свят”.

Тя е права, че бъдещите бойци са вербувани от групи като батальон „ Азов “, извънредно дясно националистическо украинско паравоенно и политическо придвижване, което намерено приветства западняците в своите редици, пропагандирайки в соц. мрежи „ господство на бялата раса ”. И доста от Съединените щати, Англия, Германия, Франция, Испания, Холандия, Швеция, Полша и други западни страни показват интерес да се причислят. Неонацистки чат групи и канали на разнообразни езици откликват на апелите на Азов. Според Рита Кац, „ такова равнище на интензивност не се е следило, откогато Ислямска страна разгласи своя по този начин наименуван халифат през 2014 година и потърси симпатизанти в международен мащаб, с цел да ги причисли към себе си.”

Но макар, че признава, че Азов е част от украинската национална армия от 2014 година, Рита Кац счита, че изказванието на Вл. Путин, че държавното управление на Украйна се ръководи от неонацисти, е „ фалшиво”. „ Азов остава периферно придвижване в Украйна”.

А това напълно не е по този начин!

Батальонът за специфични интервенции " Азов " публично е част от украинската войска и поддържа връзки с няколко крайнодесни организации в Европа и Съединени американски щати. През март 2015 година министърът на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков афишира, че Азов ще бъде едно от първите подразделения, които ще бъдат обучавани от войските на американската войска, като част от подготвителната им задача по интервенция „ Безстрашна армия “. Обучението в Съединени американски щати е прекъснато на 12 юни 2015 година, когато Камарата на представителите на Конгреса приема корекция, забраняваща всякаква помощ (включително оръжия и обучение) за Азов заради неговото неонацистко минало. Поправката обаче е анулирана и бойците от Азов бяха подготвени в Съединени американски щати от , тъй че „ против съветските войски („ – съгласно някогашен офицер от ЦРУ). Още в 2015 година личният състав на Ground Branch (елитното паравоенно поделение на ЦРУ) е изпратено на фронта в Източна Украйна, с цел да поучава украинските Въоръжени сили . „ Те са в действителност положителни бойци. Това е мястото, където програмата на Агенцията (ЦРУ) може да има съществено влияние " (бивш чиновник на американското разузнаване).

„ Нивото на военната поддръжка “, споделя някогашният американски адмирал Ставридис, „ ще направи напъните ни в Афганистан против Съветския съюз да наподобяват незначителни спрямо тези, които поставяме в Украйна “.

Но Азов не са единствените!

Неонацистки и екстремистки придвижвания , ангажирани с военни и паравоенни дейности, оперират свободно в Украйна, с формалната поддръжка на публичните институции . Те включват: „ – помощник на хитлеристка Германия по време на Втората международна война, с която той се съюзява в антисъветския фронт. „ Неговата фашистка организация ОУН-Б способства за Холокоста, като умъртви хиляди евреи и поляци, а след войната се бори за тоталитарна и етнически чиста Европа...” – написа Мария Грация Брюзоне, акцентирайки източници, съгласно които Бандера е станал сътрудник на МИ6, само че в последна сметка е бил погубен от Комитет за Държавна сигурност (на СССР).” И още: „ В следвоенния интервал доста оживели от ОУН-Б избягаха в Западна Европа и Съединени американски щати, постоянно благодарение на Централно разузнавателно управление на САЩ, където подписаха съюзи с десни групировки. Във Вашингтон те възвръщат OUN под абривиатурата UCCA – Украински конгресен комитет на Америка , поддържащ положителни връзки с републиканците (видният бандеровец Стецко, който управлява клането на 7000 евреи в Лвов, беше признат от Рейгън в Белия дом през 1983 г.). Когато Министерството на правораздаването стартира кръстоносен поход за залавяне и съдене на нацистки нарушители, UCCA лобира и подтиква Конгреса да блокира самодейността.

Влиятелното лоби и до през днешния ден не крие почитта си към бандеровския национализъм” – показва Мария Брюзоне, предоставяйки богат доказателствен материал.

Интервюиран от TIME през 2014 година водачът на Десен бранш (2013-2015 г.) и шеф на Тризуб Дмитрий Ярош декларира, че „ е подготвен за въоръжен конфликт” и разкрива за първи път „ насъбрания гибелен арсенал”. А пред RT дава обещание да се бори „ против дегенерацията на тоталитарния демократизъм “ и да поведе армиите си към „ отвоюването на Европа “.

Андрий Парубий, ръководител на Върховната Рада от 14 април 2016 г, преди този момент секретар на Съвета за национална сигурност и защита основава през 1991 година Социалнационалната партия на Украйна (СНПУ) дружно с Олех Тяхнибок – водач на Всеукраинско обединяване „ Свобода “ (наследник на СНПУ), поддържащо мотото „ Една раса, една нация, едно родно място “. Правителството на Яценюк разпорежда на Свобода и Десен бранш основни постове и мнистерства, които да открият надзор над въоръжените сили, полицията, правораздаването и националната сигурност. И първият акт е премахването на съветския език....

Следват: щурмови батальон " Айдар ", поделение на Сухопътните войски на Водоснабдителна система на Украйна, основан през май 2014 година по самодейност на коменданта на „ Самоотбрана на Майдана “ Сергей Мелничук, формиран от доброволци от членове на организациите „ Самоотбрана на Майдана “ и „ Десен бранш “; Организацията на украинските националисти (ОУН) ; Украинската въстаническа войска (УПА) , UNA-UNSO , паравоенно крило на крайнодясната политическа партия Украинското национално заседание, сляло се през 22 май 2014 година с Десен бранш, чийто водач заявава през 2015г., че ”; Движението „ Братство “ , което също предлага отбрана на членовете на ИДИЛ е основано от Дмитрий Корчински – един от най-активните участници в разнообразни въоръжени спорове на територията на някогашния Съветски съюз. Според същия „ Украинските служби за сигурност би трябвало да бъдат прагматични и затова ефикасни. Тяхната работа не е да арестуват враговете на Москва – ислямистите. А ди ги насочват тъкмо към московските терористи в Кавказ и Сирия.”

„ Терористът” Корчински взе участие интензивно в насилието на Майдана, където управлява паравоенни групировки, които нападнаха полицията. След това се причислява към скандалния батальон „ Шахктерск” (замесен в закононарушения против цивилното население) по време на наказателната интервенция против Донбас. Корчински е търсен в Русия поради ролята си във войната в Чечения и за разпалване на ненавист.

Партия Свобода е обвързвана с други крайнодесни групи в Европа посредством Алианса на европейските национални придвижвания, учреден през 2009 година

И най-после, само че надали последна е Misanthropic Vision (MD) , неонацистка мрежа, публикувана в 19 страни, която обществено подбужда към тероризъм, екстремизъм и ненавист против християни, мюсюлмани, евреи, комунисти, хомосексуалисти, американци и цветнокожи...

Бившият пълководец на австралийските специфични елементи Рикардо Боси надали бърка когато твърди, че „ Централно разузнавателно управление на САЩ работи в Украйна от 70 години”; че " Украйна е центърът на дълбоката страна – главата на змията, която Влад (Вл. Путин - бел. моя) ще отсече.” Не Русия желае нуклеарна война и се пробва да превземе земното кълбо. „ Напълно противоположното е”. Направете свое лично изследване и спрете да гледате главните медии” – поучава Рикардо Боси.

Американската журналистка Лара Логан в ефира на консервативната ТВ Real America`s Voice (RAV) се върна още по-назад, акцентирайки (мин. 3:44/9:59), че „ Съединени американски щати и американското разузнаване оказват помощ на същински украински нацисти още от времето на Алън Дълес”, по тази причина „ Путин знаеше тъкмо какво прави, когато влезе в Украйна.”

Става дума за интервала 1953 – 63 година, когато Алън Дълес е шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ, което ме подсеща за доктрината на „ масирания ответен удар” с потребление на нуклеарни оръжия против Съюз на съветските социалистически републики, препоръчана от брата на Алън – Джон Фостър Дълес (държавен секретар на Съединени американски щати 1953 – 1959г.). Тази теория постоянно се бърка с Теорията на възпирането на Дж. Кенан, само че е ранен и недодялан неин първообраз, за благополучие отритнат и от Айзенхауер.1

„ Трябва да се помни, че държавното управление даде експлицитна поддръжка на тези екстремистки организации, както посредством изпращане на президентската защита на погребенията на техните представители, по този начин и посредством поддръжка на батальон Азов, финансиран също от олигарха Игор Коломойски, някогашен губернатор на Днепропетровск, считан и за финансист на националистическите милиции на Десен бранш, виновни за клането в Одеса. Говорим за същия Коломойски, упоменат в документите на Пандора като спонсор на президента Зеленски” – написа в своята извънредно изчерпателна „ монсеньор Карло Мария Вигано, архиепископ, някогашен апостолски нунций в Съединени американски щати (църковна дипломатическа купа, дипломат на Светия трон при президента на САЩ).

На 8 септември 2014 година след среща сред генералния секретар Салил Шети и премиера Арсений Яценюк Amnesty International прикани украинското държавно управление да приключи злоупотребите и военните закононарушения, осъществени от доброволческите батальони, които работят дружно с въоръжените сили на Киев. През 2016 година в отчет на ОССЕ се откри, че батальон Азов е виновен за всеобщите убийства на пандизчии, укриването на трупове в всеобщи гробове и систематичното потребление на техники за физически и психически изтезания. Но все пак заместник-командирът на батальона Вадим Троян бе назначен за шеф на Областна полиция от вътрешния министър Арсен Аваков.

Това са „ героите “, които се бият дружно с украинската войска против съветските бойци – написа арх. Вигано. И тези герои (освен всичко), , в нарушаване на Факултативния протокол към Конвенцията на Организация на обединените нации за правата на индивида, присъединяване на малолетни във въоръжени спорове . „ Никое дете под 18 години не би трябвало да бъде наложително вербувано или употребявано непосредствено във военни дейности, нито от въоръжените сили на страната, нито от въоръжени групировки.»

«Неизбежно смъртоносните оръжия, предоставени от Европейски Съюз с поддръжката на сякаш „ антифашистки “ политически партии, са предопределени да бъдат употребявани и против тези деца» – показва още той и продължава:

„ Смущаващо е с какво двуличие Брюксел и Вашингтон дават безусловната си поддръжка на президента Зеленски, чието държавно управление към този момент осем години продължава безнаказано да преследва рускоговорящите в страна, включваща голям брой етнически групи, от които тези, които приказват съветски. И скандално е, че мълчат за потреблението на цивилни като жив щит от украинската войска, която слага зенитни Противовъздушна отбрана в обитаеми места, лечебни заведения, учебни заведения и детски градини точно по този начин, че унищожаването им да аргументи гибел измежду популацията.”

„ Основните медии внимават да не демонстрират съветските бойци, помагащи на цивилни да доближат до безвредни позиции или организиращи филантропични коридори, които украинските милиции обстрелват (използвам препратките, дадени от Вигано, само че в мрежата има задоволително други). Точно както се мълчи и за кланета, принуждение и обири на цивилното население, на което Зеленски раздаде оръжие: видеоклиповете, които могат да се видят в интернет, дават визия за климата на гражданската война, която беше изобретателно подхранвана от украинското държавно управление. Към това можем да прибавим и наказаните, освободени с цел да се причислят към армията, както и доброволците от непознатия легион: маса фанатици без правила и образование , които ще допринесат за утежняване на обстановката, трансформирайки я в неуправляема.”

Така че истината е като водата и светлината! Тя постоянно си пробива път, а в цифровата ера да си въобръзяваш, че можеш да я скриеш, е просто смешно!

В България интелигенцията, отгледана от колонизаторите ни убеждава какъв брой злобен и свиреп е Вл. Путин, по какъв начин ще загуби войната и ще бъде погубен... Но американски професори – политолози и публицисти, военни специалисти, че дори църковни дипломати имат смелостта и доблестта да се извърнат против лъжата, показвайки, че Западът носи главната отговорност за украинската рецесия.

Скот Ритър, някогашен офицер от разузнаването от Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати изясни на пишман анализаторите, че неонацистите може и да бавят Операцията по денацификация и демилитаризация на Русия, която не желае цивилни жертви, само че „ Скоростта на нахлуване на съветските войски е по-висока от скоростта на немските в Операция „ Блицкриг” през Втората международна война. Така че, в случай че някой каже " мудна е " - не, не е мудна! Това е най-бързото придвижване на войските в историята (мин. 6:28/39:09). Особено като се има поради, че украинската войска се състоеше от 260 000 души личен състав, подготвен и оборудван по стандартите на НАТО и подкрепена от 200-300000 резервисти, спомагателни елементи и служби. Руснаците започнаха със 190-200 000 бойци, с цел да се изправят против мощ от 600 000 бойци. (Вж и превода на съветски ез.).

„ Освобождаването на Украйна от нацистите е задача, която съветската войска не може да не извърши – споделя Ритър. „ Украинската войска ще престане да съществува. Украинското държавно управление също ще падне, тъй като е нацистки режим . Не бих желал да обидя украинските военни. Сигурен съм, че въоръжените сили на Украйна са формирани от професионални офицери и бойци, които имат вяра в дълга си да пазят своята земя, само че те разрешиха на ултрадесния детайл на нацизма да проникне в армията отвред “.

Геноцидът в Източна Украйна, дружно с концлагерите на Азов са документирани, тъкмо както и американските биолаборатории. Плановете на НАТО да разположи четири военни бригади (2 сухопътни, 1 морска, 1 въздушна) на територията на Украйна, като въздушната да има опция да носи нуклеарни бойни глави – също са в ръцете на съветското управление.

Има и редица документални филми, които ни демонстрират действителността. Ето някои:

Оливър Стоун „ Украйна в пламъци: Истинската история “: https://www.youtube.com/watch?v=LHH10jIRJmQ; Греъм Филипс за нацизма в Украйна: https://youtu.be/FG1fuhKwXVA; Американец, намиращ се в Киев изяснява за какво Путин води война: https://youtu.be/1vdiEABLFo; За чудовищните нарушавания на Женевската спогодба при отношението към военнопленници: https://t.me/mig41/14297; Войната в Донбас: https://youtu.be/j0xQnH8kCZM; С казво стартира пъкълът в Украйна: https://youtu.be/DVWNpx6x--k; Летище Донецк: Киев стартира война с цивилни (1част) https://youtu.be/7HQ4lA6ZYZU; Втора част https://youtu.be/Rf5s_0cJMas; Как ВСУ тероризира мирни поданици в Донбас https://youtu.be/Kc7P6j6og4k; Филма на Надя Савченко «UKRAINIAN LIVES MATTER» https://www.youtube.com/watch?v=mT4DI7zLYxs

Истината занапред ще излиза на яве, тъй като към Русия отидоха стотици хиляди очевидци – доста повече от украинците, отправили се на Запад и отбили се в България с първокласните си лимузини, ползвайки облаги, за които елементарните българи и техните деца не могат и да мечтаят, само че са принудени да заплащат !

Само си помислете, в случай че останат тук с каква престъпност следва да се сблъскаме. На фона на опитите на Пентагона да ни трансформира в Донбас № 2!

1 Вж Доуърти, Дж., Пфалцграф, Р. Теории за интернационалните връзки, Ч.2, С. Атика, 2004, с. 12-13

* https://www.washingtonpost.com/outlook/2022/03/14/neo-nazi-ukraine-war/?fbclid=IwAR2t4GgMWHklgRc8r-n4ZN_7mGbZgDQ45mxSa5qXcoBr1swIHECSbUNJ7ac
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР