Неограничен мобилен интернет на максимална скорост предлага A1 на своите

...
Неограничен мобилен интернет на максимална скорост предлага A1 на своите
Коментари Харесай

Неограничен мобилен интернет на максимална скорост за 24 часа от A1

Неограничен мобилен интернет на оптималната скорост предлага A1 на своите клиенти на мобилна гласова услуга посредством новия си спомагателен пакет Unlimited MB. Той обезпечава на потребителите безграничен мобилен интернет в границите на 24 часа – постоянно когато имат потребност от него, без ограничаване на броя активации в месеца.

Активирането е оптимално улеснено – посредством мобилното приложение Моят А1 или уеб версията му на A1.bg. Единственото изискване за клиентите на мобилна услуга е да имат регистрация в приложението. За цялата 24-часова годност на пакета не се постанова клиентът да подхваща други дейности за ръководство или деактивиране.

Пакетът разрешава на клиентите да получат безграничен достъп до Интернет на оптималната скорост, дори включените мегабайти в проекта им да са свършили. Първата активация в границите на календарния месец е безвъзмездна, а всяка последваща в границите на същия месец ще се заплаща на цена от 2,99 лв., които ще се прибавят към месечната фактура на клиентите. Единствената разлика сред безплатния пакет и платения е, че при платена активация на Unlimited MB клиентите ще могат да се възползват от мегабайтите на оптималната скорост и в роуминг в Европейски Съюз при потреблението на Национален проект за роуминг.

Допълнителният пакет Unlimited MB е подобаващ за пътуващите през летния сезон, за работещите в придвижване, а също и за ценителите на мултимедийното развлечение, които желаят да бъдат сигурни, че постоянно ще имат достъп до обичаното си наличие.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР