Неофициално Ким Чен-ун трябва да има по-голям син, както и

...
Неофициално Ким Чен-ун трябва да има по-голям син, както и
Коментари Харесай

Дъщерята на Ким вече е наричана „велик водач“ в Северна Корея, смятат я за вероятен наследник

Неофициално Ким Чен-ун би трябвало да има по-голям наследник, както и най-малко още едно или две по-малки деца с незнаен пол
Севернокорейските държавни медии използваха за малолетната щерка на водача Ким Чен-ун израза " популярен лидер ", който нормално се употребява за висши ръководители, което би могло да се пояснява като знак, че един ден тя може да стане негов правоприемник, съобщи Франс прес, представен от Българска телеграфна агенция.

Този израз е употребен в британската и корейската версия на репортаж на държавната организация КЦТА, отразяващ посещаване на Ким и щерка му във селскостопанска плантация. Предвид употребяваното множествено число наподобява, че той се отнася и до двамата.

" Великите водачи, придружавани от фрагменти на партията, държавното управление и армията, направиха обиколка на фермата ", се споделя в текста на КЦТА, към който има и фотоси на Ким с щерка му.

До момента Пхенян не беше употребява сходни изрази за дъщерята на водача, чието име в никакъв случай не е било съобщавано от държавните медии. Според южнокорейската разследваща организация обаче евентуално става дума за Ким Джу-е, второто дете на внука на Ким Ир-сен.

" Това е първият случай, когато Ким Джу-е бива нараснала до ранга на началник ", акцентира Ян Му-джин, ръководител на Университета за севернокорейски изследвания в Сеул.

В Северна Корея терминът " hyangdo " нормално се пази за високопоставени водачи или наследници на режима, акцентира Чеон Сеон-чан, шеф на Стратегическия център за Корейския полуостров на института Седжон. " Подобно ниво на персонално поклонение към Ким Джу-е " е мощен намек, че тя ще наследи татко си на поста водач на Северна Корея, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР