Неочакват обат е настъпил в отношенията между водещата на Нова

...
Неочакват обат е настъпил в отношенията между водещата на Нова
Коментари Харесай

Три години след раздялата: Ани Салич и Бранко се събраха

Неочакват обат е настъпил в връзките сред водещата на Нова тв Ани Салич и някогашния й мъж Бранко Салич, разбра HotArena.

Три години, откакто папараците на " Ретро " снимаха по какъв начин новинарката и сръбският продуцент си разделят непосредствено на улицата покъщнината, събрана в няколко куфара и найлонови пликове, наподобява са решили да си дадат втори късмет, шушукат в телевизионните среди.

Причината да се счита, че разпадналото се семейство е затоплило връзките си, са все по-честите появи на Бранко Салич в Рударци. Бившите съпрузи са почнали да се виждат все по-често около пандемията от ковид.

Миналата есен Бранко Салич бе зает във " Фермата ", само че този сезон продукцията не го потърсила за работа. Прекалено многото си свободно време сърбинът почнал да уплътнява с чести визити в Рударци, сякаш с цел да прекарва повече време с децата, а и с цел да стои по-далеч от вилнеещата болестта в столицата.

Дали Ани и Бранко са запалили още веднъж огъня на нявгашната си обич или просто съжителстват като съквартиранти на чист въздух, следва да разберем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР