Неочаквано влошилите се метеорологични условия в Турция наложиха отлагане на

...
Неочаквано влошилите се метеорологични условия в Турция наложиха отлагане на
Коментари Харесай

ЦСКА - София обяви кога ще играе с Хартберг, червените заместиха контролата с фитнес

Неочаквано влошилите се метеорологични условия в Турция постановиха отсрочване на контролата сред - София и, която беше планувана за през днешния ден в ранния следобяд.
 ЦСКА - София няма да играе през днешния ден, контролите на Берое, Локо (Сф) и Славия остават ЦСКА - София няма да играе през днешния ден, контролите на Берое, Локо (Сф) и Славия остават
През целия ден от българския щаб се опитваха да убедят уредниците да изиграят спаринга в по-късен час, когато и изискванията очевидно се усъвършенстваха, само че домакините не разрешиха използването на терените даже за тренировки за да запазят тревното покритие, осведомят от клуба на формалния си уебсайт.

В последна сметка бе решено двата клуба да се изправят един против различен в сряда сутринта от 10:30 часа локално време (9:30 ч. българско) на един от терените на комплекс " Аркадия Спорт ".
Възникналите форсмажорни условия трансформираха и проектите на " алените ", които нямаха друга опция с изключение на да проведат разнообразно и интензивно занятие във фитнеса на хотела.

Снимки: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР