Неочаквано разкритие в ефира на БТВ.Възможно е да е имало

...
Неочаквано разкритие в ефира на БТВ.Възможно е да е имало
Коментари Харесай

МВР шеф направи неочаквано разкритие за Пейо Пеев и тъща му по БТВ

Неочаквано разобличаване в ефира на БТВ.

„ Възможно е да е имало помагачи в убийството на Пейо Пеев, за което са упрекнати майка и щерка. Може да има още арестувани. “ Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев пред bTV.

Габриела Славова и Красимира Трифонова са арестувани, като Габриела е пусната под домакински арест, с цел да гледа децата си. Те обаче са под протекция и не са в жилището.

Основната версия за убийството е спор за наставнически права. Коцев съобщи, че експертизите ще дадат още светлина за развиването на закононарушението.

„ За втората фаза ще представим в допълнение доказателства, които да го уличат и да се обоснове непрекъснатото задържане на Габриела “, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Тя е пуснат под домакински арест с претекст да гледа невръстните си деца, само че тогава не е било ясно, че те са при обществените под протекция, добави Коцев.

Той сподели и че се позволява версията да има още хора, оказали помощ на причинителите.

„ Възможно е да има и други арестувани и кръгът на обвинените да се разшири. Може да са помогнали за укриване на колата, тялото, да се заличат следите. Доказано е, че жертвата е удушена. Има фрапантен запис, който се употребява за потребностите на наказателното произвеждане “, сподели Коцев.

Автомобилът на мъжа е открит в гора покрай хижа „ Алеко “.  Има данни, че тъщата е закарала колата там, по тази причина се проверява и по какъв начин се е прибрала.

Коцев съобщи и че в действителност е реалност, че жертвата е споделил, че има съмнения, че е бил тровен с опиати и си е направил проучвания седмица преди убийството.

„ Засега не знаем какви са резултатите, само че ще създадем повторни такива “, съобщи Коцев.

Наблюдаващият прокурор съобщи, че след разпита обвиняването против близнаците хипотетично може да бъде променено

„ Трудно беше да се локализира, тъй като той се е местил непрекъснато в европейски страни, не е стоял на едно място “, съобщи още Коцев.

Той разяснява и разследването против Васил Божков, като разясни, че той е един от проверяваните лица по отношение на убийството на Алексей Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР