Неочаквано приятелство демонстрират фолк певиците Деси Слава и Анелия, научи

...
Неочаквано приятелство демонстрират фолк певиците Деси Слава и Анелия, научи
Коментари Харесай

Ад в поп-фолка! Деси Слава нанесе тежък удар на колежка

Неочаквано другарство показват фолк певиците Деси Слава и Анелия, научи HotNews. Заралийката я предложения на рождения й ден, който се състоя преди броени дни. Всъщност Деси е била единствената колежка участвала на празненството, описаха източниците ни.

Припомняме ви, че едно от дребното другарства, които е демонстрирала Анелия със свои колежки е това с Андреа, само че тя не била на празненството. Преслава пък изпратила поздрава си в обществената мрежа и по този начин не намерила време, с цел да почете рожденичката. Бившата жена на Коко Динев обаче привлякла в обкръжението си Деси Слава, която както е знае се измежду най-близките приятелки на Галена.

" Това е остроумен ход от страна на Анелка, която е в тиха война с Галена от години. Тя постоянно й е била болна тематика и не стопира да гони равнището й. Определено се пробва да нервира съперниката си, като й отмъква приятелката под носа ", шушукат в средите.

В Инстаграм профила на звездата се появи фотография и със сина на Деси Слава - Борис. " С него доста си отиваме! ", не пропусна да означи Ани, която театралничи с тоалет в същия десен в какъвто е облечен и малчуганът.

Всъщност рождения си ден Анелия посрещна не къде да е, а в палата си в Бояна. Къщата на певицата е прясно приключена и най-неочаквано за множеството й близки, тя ги събра на празненство вкъщи. " Тя постоянно е била дискретна и е внимавала кой кани в покоите си. Явно обаче е преодоляла бариерата си ", разясняват доближени до звездата на " Пайнер ".

Анелия събра най-вече близки, само че и част от антуража си, като да вземем за пример гримьорът Кирил Чалъков, който постоянно обича да й прави похвали от вида на " Най-добрата си! " От дясно на певицата пък е поп изпълнителят Дамян Попов, с който са неразделни още от времето, когато учеха в Музикалната консерватория.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР