Неочаквано, но факт – Samsung разработва обновяване до Android 9.0

...
Неочаквано, но факт – Samsung разработва обновяване до Android 9.0
Коментари Харесай

Samsung обновява до Android Pie дори и своите стари флагмани

Неочаквано, само че факт – Samsung създава възобновяване до Android 9.0 Pie за своите флагмани от 2016 година – смарт телефоните Galaxy S7 и S7 Edge . Освен новите благоприятни условия на Android 9, телефоните ще получат и фирмения потребителски интерфейс One UI, който ще размени предходния Samsung Experience.

Съвсем неотдавна Samsung разгласява в Samsung Members графика на обновяването на всички свои смарт телефони и таблети, които през 2019 година ще бъдат актуализирани до мобилната операционна система Android Pie. Но в този лист липсваха Galaxy S7 и S7 Edge. Ето че и за тези смарт телефони ще има възобновяване на фърмуера.

Засега производителят не е удостоверил тази информация. Но новата фирмена среда, основана на Android 9.0 Pie към този момент се тества в бенчмарка Geekbench. Няма информация, по кое време тъкмо ще излезе новият фърмуер. Към сегашен ден Samsung последователно популяризира ъпдейтите за Galaxy S9 и S9+. До месец октомври 2019 година компанията би трябвало да обнови още 22 смарт телефона.

Новият потребителски интерфейс се концентрира върху три съществени положения: фокусът, комфортно потребление на смарт телефона с една ръка и удобното обрисуване на информацията. Повече от по-важните детайли на интерфейса са сложени в долната част на екрана за по-удобна работа с една ръка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР