Неочакваните обрати по върховете на Барселона в последните седмици сякаш

...
Неочакваните обрати по върховете на Барселона в последните седмици сякаш
Коментари Харесай

Един от шефовете на Барселона се премисли и е готов да остане, след като обяви, че напуска

Неочакваните обрати по върховете на Барселона в последните седмици като че ли нямат край. Спортният шеф на каталунците Матеу Алемани е декларирал на Жоан Лапорта, че е подготвен да остане на “Камп Ноу ” и да продължи работата си в клуба, оповестява вестник “Спорт ”.
 Още един основен шеф си потегля от Барселона Още един основен шеф си потегля от Барселона
 Само преди дни Алемани разгласи изненадващо, че напуща след края на сезона. Той незабавно бе обвързван с този пост в Астън Вила, а с течение на дните бе считан и за съвсем несъмнено попълнение в щаба на бирмингамци, където да работи в тандем с Унай Емери. Вчера пък другият човек, който се занимаваше със спортно-техническите въпроси в клуба, Жорди Кройф също разгласи, че се отдръпва. 
 Деко заема шефски пост в Барселона Деко заема шефски пост в Барселона
Именно това деяние сложи управлението на “блаугранас ” в извънредно неприятна обстановка, в която трябваше да възнамерява съществени промени измежду спортно-техническото управление седмици преди началото на летния трансферен прозорец. Сега обаче това може да се промени, защото Алемани е провел нов диалог с Лапорта и е декларирал готовността си да остане в Барселона и да продължи работата си. Очаква се крайното решение да бъде взето в идващите дни, само че съгласно локалната преса е доста евентуално Алемани да остане на работа в клуба.
 Испанската прокуратура проверява Барселона и Валенсия поради подправени счетоводни практики Испанската прокуратура проверява Барселона и Валенсия поради подправени счетоводни практики
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР