Неочакваните два пропуска от наказателната линия на лидера на Портланд

...
Неочакваните два пропуска от наказателната линия на лидера на Портланд
Коментари Харесай

Бевърли и Джордж се подиграха на Лилард, отговорът му не се забави

Неочакваните два пропуща от наказателната линия на водача на Портланд Деймиън Лилард в основните финални секунди на снощния дуел против ЛА Клипърс породиха забавни реакции. Играчите на Клипърс Маркъс Морис и Патрик Бевърли изглеждаха извънредно разчувствани от пропуснатите благоприятни условия на гарда на Блейзърс, подигравайки му се от самото начало от пейката. Лилард не беше изключително удивен от реакциите на противниците си и го одобри като знак на почитание, само че им напомни, че към този момент ги е пращал у дома.

Patrick Beverley taunting Dame after he misses both potential game-winning free throws pic.twitter.com/ZIUjVbQm6R
— Roberto Perez (@WorldWideWob) August 8, 2020
" Питате ме за Патрик Бевърли, който към този момент съм пращал у дома? " - попита Лилард след мача. - " Пол Джордж също бе пратен да си върви от плейофите предходната година. Причината, заради която те реагират по този начин е, че чакат доста от мен. Това е знак на почитание за нещата, които съм направил в основните моменти в предишното. Не се наскърбявам от реакцията им. Ако не друго, то просто би трябвало да ви е ясно какъв брой доста ги боли от това, което съм им предизвикал. "

Dame responds to PG and Pat Bev pic.twitter.com/82PkksfU9j
— Bleacher Report (@BleacherReport) August 8, 2020
Противоречията сред звездите продължи и в обществените мрежи. Бевърли още веднъж се заяде с Лилард под обява на " Bleacher Report " в " Инстаграм ", а Пол Джордж наля още масло в огъня и отговори на Дейм: " И ти си тръгваш от плейофите тази година ". Лилард също не остана безразличен и разгласява следното в отговор на Джордж: " Продължавай да сменяш тимовете и да бягаш от отговорност ". View this post on Instagram
Dame takes it as a sign of respect (via @chrisbhaynesnba)

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on Aug 8, 2020 at 1:34pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР