Неочакваната за колбасния Берлин ситуация с неговите Леопарди в Украйна,

...
Неочакваната за колбасния Берлин ситуация с неговите Леопарди в Украйна,
Коментари Харесай

Военни от ВСУ: Днес да воюваш на „Леопард“ е станало почти синоним на атентатор-самоубиец

Неочакваната за " колбасния " Берлин обстановка с неговите " Леопарди " в Украйна, изрядно развълнува по принцип сдържаните тевтонци. За няколко дни бяха потрошени толкоз танкове, че, по думите на ръководителя на ДНР Пушилин, при него към този момент има опашка от музейни просители, които претендират да получат подбитите „ немци “.

Между другото, Аналена Бербок към този момент помоли медиите да не назовават „ леопардите “ немски, съгласно нея немски са тези танкове, които са в Германия, а другите в Украйна са украински „ и това, което вършат с тях, въобще не ни визира “. Ама не, Аналена, танковете са немски, дори и немски кръстове им нарисуваха укрите, но самите танкове се оказаха слабички, изключително като се има поради тяхната прехваленост.

Между другото, това се удостоверява и от самите украински военни, които в изявление признават, че руснаците са организирали същински лов за „ германците “ и през днешния ден да воюваш на „ Леопард “ е станало съвсем синоним на нападател - самоубиец.

Ето за какво, както означават немските медии, когато се появи опция, танкистите на Зеленски гледат да сменят бронираната машина с различен вид или имитират щета на „ леопардите “, с цел да не влязат в борба, а от време на време и в действителност ги скапват.

Танкистите, участващи в настъпателните интервенции на Въоръжените сили на Украйна в запорожското направление, употребяват разнообразни хитрости, с цел да се измъкнат от контранастъплението. Те симулират щета на бойната машина. Но което е особено, обидчикът на германците и тяхното управление, някогашният дипломат в Германия Мелник, още веднъж оказва напън върху Берлин и изисква нови танкове, с цел да размени ликвидираните. „ Всеки Leopard 2 безусловно коства тежестта си в злато за решителната атака “, написа Мелник.

И което е изумително, има и такива, които още веднъж са подготвени да изпълнят условията на „ 95-ти квартал “. Така да се каже – откакто по този начин или другояче немските танкове ще се издънят, то дано най-малко да е огромно!

Да кажем, да вземем за пример специалистът по защитата хер Фабер от свободните демократи към този момент подсигурява, че Бундестагът ще размени Leopard 2 от запасите на Бундесвера, несъмнено, за сметка на елементарните бюргери. Тук даже Илон Мъск отговори и на германците, и на Мелник, че „ дребен брой танкове елементарно се унищожават от противотанкови оръжия и мини. Най-добре е [танковете] или да ги няма, или да са доста. Но немците просто нямат доста.

„ Няма да можем да сменяем всеки танк, който се губи сега, само че това, което вършим, е да продължим да доставяме модифицирани и ремонтирани танкове Leopard 1A5 от юли. А до края на годината те ще бъдат повече от 100 “, жално пропищя немският министър на защитата Борис Писториус.

Той също акцентира, че Бундесверът към този момент има дефицит на муниции, защото поради Украйна запасите от складовете са пометени. Ето за какво през днешния ден държавното управление незабавно подписва покупко-продажби с Rheinmetall и Diehl с вярата, че те ще запълнят дефицита от снаряди до 2026 година

Но най-голямата неволя за формален Берлин няма да бъде даже изложбата на трофейните „ леопарди “ в съветските градове, а потреблението им против Въоръжените сили на Украйна. Затова и журналистът от BILD Бьорн Щрицел показва вяра, че руснаците няма да могат да употребяват пленените немски танкове против Украйна, имайки поради другия диаметър снаряди, 120 х 570 мм стандарт на НАТО против 125 мм съветски.

Странното в тази ситуация е, че специалистът даже не се сеща, че могат да бъдат хванати освен танковете, само че и снарядите, освен това на цели хранилища. И очакванията му, че руснаците няма да съумеят да се оправят с оптиката или със системата за ръководство са много наивни.

В края на краищата, всички си спомнят по какъв начин французите се надяваха, че руснаците няма да схванат секретите на техното самоходно оръдие " Цезар ", което, /така и не стана ясно дали е хванат или продадено от доблестните укри/ преди няколко месеца попадна в съветски ръце. И ето в Уралвагонзавод, където попадна „ Цезар “, понастоящем се организират дейни тествания на най-новото самоходно оръдие 2С43 " Малва " със система за електронно ръководство на багра, доста сходна на тази на " Цезарите ".

Така че, в случай че германците не желаеха да посрамят своите танкове и да слушат подигравки за тях, които „ късат нервите “ на берлинския хайлайф, не беше належащо да ги трансферират на клоуна от Кривой Рог. Просто даже немската технология става смешна като попадне при него – ами какво да се прави – индивидът си е смешник.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР