Неочаквана изненада за зрителите поднесе третият сезон на „Игри на

...
Неочаквана изненада за зрителите поднесе третият сезон на „Игри на
Коментари Харесай

Нови 3-ма участници ще се борят за последното място в Игри на волята

Неочаквана изненада за феновете сервира третият сезон на „ Игри на волята: България “. Още трима участници влизат в специфична борба в днешния епизод, която ще дефинира и кой ще заеме последното място в най-екстремната конкуренция в ефира. За първи път в предаването участниците ще бъдат повече от 24-ма, а какво чака последния боец, ще стане ясно във вторник от 21:00 часа по NOVA.

Първият от тримата кандидати е студентът и модел Булкин. Той е притежател на купата „ Super Model Universe 2020”, а измежду мощните му спортове е леката атлетика.



Срещу него ще се изправи професионалният герой Симеон, който с изключение на, че е извънредно добре квалифициран физически, е и притежател на два сокола, подготвени за лов.



Последният участник в тройната борба е европейският финалист и балкански първенец по троен скок – Златозар.



Изключително тежка и многокомпонентна бе първата териториална борба за сезона. Отборният дух и положителната тактика донесоха на Шампионите същински гуляй в Резиденцията. Неделчо сподели острия си разум и направи страховит поврат в борбата на пъзела. Той избави Бойците от сигурното последно място и обезпечи покрив над главите им в Стопанството. Водени от Паулина, Приключенците останаха трети и се срещнаха с Дивата река за тяхно голямо отчаяние и потрес.

Как ще премине първата нощ за племената на завоюваните от тях местоположения? Знаят ли Симеон, Булкин и Златозар, че играта към този момент е почнала? Ще се причисли ли спечелилият към някое от племената или ще има изненадваща друга орис? Кой ще завоюва със зъби и нокти достойнството да стане 25-ият участник? - всичко това ще стане ясно довечера от 21:00 по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР