Неочаквана изненада посреща пътниците на огромния пътнически самолет А380 летящ

...
Неочаквана изненада посреща пътниците на огромния пътнически самолет А380 летящ
Коментари Харесай

Как МиГ-ове пресрещнаха А380, идващ към София

Неочаквана изненада посреща пасажерите на големия пътнически аероплан А380 летящ към Летище София. Изведнъж до крилото му се появяват няколко изтребителя МиГ-29.

" Това беше картината, която се откри пред нашите сюрпризирани посетители в пътническата кабина на борда на А380 на път за София ", написа водачът

За миг настъпи блъсканица, тъй като не всички знаеха какво се случва, а даже тези, които знаеха, не допускаха, че военните самолети на Военновъздушни сили ще застанат безусловно до крилото ни, на към 40 м разстояние от седалките им. Бързо стана ясно, че това са " другарски " самолети, които тържествено ни посрещаха при влизане в българското въздушно пространство ", споделя Бакалов.

" Полетът във групировка с летците на МиГ-29 беше плануван и деликатно квалифициран в месеците преди този момент. Подобен формационен полет сред МиГ-29 и А380 не се беше провеждал дотогава. След няколко красиви маневри с българските сътрудници, кацнахме щастливо на летище София. А, датата бе 16-ти октомври 2016 година, ден, който в никакъв случай няма да не помни ", прибавя Бакалов.



Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР