Неочаквана елиминационна битка изуми зрителите на Игри на волята, защото

...
Неочаквана елиминационна битка изуми зрителите на Игри на волята, защото
Коментари Харесай

Мирела закопа Лефтеров в Игри на волята

Неочаквана елиминационна борба изуми феновете на " Игри на волята ", тъй като един против различен в пряк конфликт се изправиха Мирела от Безстрашните и Алекса от Непобедимите, откакто всички чакаха на мястото на Алекса да се появи Виктория.

Да, но не! И по този начин Мирела се оказа с по-мъжко държание от всички мъже в племето си, нагърбвайки се с нелеката задача да премери сили и устойчивост против един от безспорните любимци до този миг във формата. Вместо да господства очакване в дуела обаче, за изненада Алекса в доста моменти бе надигран от оправната Мирела.

В последна сметка обаче, Алекса победи, след голям брой обрати и тежки тествания за устойчивост, а изхода от борбата се оказа съдбовен за красивата танцьорка Мирела.

" Това е най-великото нещо, което ми се е случвало. Научих, че мога доста повече, в сравнение с съм си мислила и научих, че има за какво да се назовавам Безстрашна. За мен беше чест, че бях част от тази борба през днешния ден ", показа на финала през сълзи Мирела и добави, че се усеща предадена от Лефтеров, който не я отбрани, излизайки на Арената вместо нея.

Мирела предложи да поеме риска да излезе на Арената вместо приятелката си Жени Джаферович, чието здравословно положение не разрешава нещо сходно в този миг.

Тежките думи на финала на Мирела обаче, занапред ще всяват ужас в племето й, а това, което към този момент е намислила да направи Джаферович като самобитен реванш за приятелката си, ще отключи занапред серия от изненади.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР