Неочакван развой на един от най-странните случаи във Великобритания изуми

...
Неочакван развой на един от най-странните случаи във Великобритания изуми
Коментари Харесай

Полицейски проверки и огнена бомба: Как се отразиха на едно сплотено семейство

Неочакван процес на един от най-странните случаи във Англия изуми обществеността. Една обикновена  " сплотена " фамилна двойка реши да постави завършек на живота си и този на кучетата си, откакто се бори със здравословното си положение, полицейските проверки и последствията от съседски скандал с огнена бомба. Какво се е случло с  35-годишната Каси Колинс и 36-годишният Франсис Колинс, споделя Daily Mail.

Двойката е открита от член на фамилията на 11 септември 2021 година, който ги потърсил в дома им.

Г-жа Колинс, здравна сестра студентка, и господин Колинс, някогашен парашутист, били дружно от 11 години, откакто се срещнали в прът център. 

Двойката е била в положителни връзки, само че след започването на ново полицейско следствие против господин Колинс, се споделя, че те са били обезпокоени, че всичко може да им бъде отнето.  Преди това господин Колинс получи присъда от 425 дни затвор, откакто хвърли самоделни бомби на пътя на комшия.

Огнената бомба е последвана от цивилен спор за собствеността на имот, където са живели в Уелс, в който господин Колинс също по този начин е бомбардирал фамилията със заплашителни имейли. След това Колинс се реалокират в Кълъмптън в края на 2020 година

При следствието на гибелта в съда за коронери в Ексетър се разбра, че три от петте им кучета също са били открити мъртви в дома им. По-късно полицията откри, че двете им по-големи кучета, добермани, неотдавна са били приспани при ветеринарите след изказвания, че са взели участие в нахлуване. 

При следствието се схваща, че в навечерието на гибелта си двойката е направила редица авансово планувани дейности, в това число основаване на общо наследство, изпращане на писма и имейли и приспиване на две от кучетата.

В изказване, прочетено по време на следствието, сестрата на госпожа Колинс Джоди съобщи, че в предишното и двамата са говорили, че желаят да сложат завършек на живота си. 

'Devoted' married couple, 35 and 36, killed themselves and their dogs in suicide pact after 'struggling with health conditions, police probe and fallout from firebomb neighbour row'
via
— Robin
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР