Неочакван обрат последва в ефира на Нова телевизия. В предаването

...
Неочакван обрат последва в ефира на Нова телевизия. В предаването
Коментари Харесай

Лора Крумова пелтечи от мъка в ефира на Нова, шокиращ обрат в студиото

Неочакван поврат последва в ефира на Нова телевизия. В предаването „ На фокус “ бе обявено, че посетител в студиото ще бъде майката на убитата грубо Евгения, а мотивът е освобождението на Пламен Владимиров от ареста през миналата седмица.

Когато обаче тя трябваше да влезе в студиото, Лора Крумова взе думата:

„ Майката на Евгения трябваше да е тук, само че тя се е почувствала извънредно зле и не може да се появи в ефир “, призна тя и добави, че вместо нея ще участват юристът й и един техен фамилен другар.

„ Семейството на Евгения е унищожено. След толкоз тежка правосъдна борба, подобен потрес пристигна с освобождението на свекъра на Жени “, сподели Георги Георгиев, фамилен другар.

В студиото бе и юристът на фамилията Ивайло Найденов.

„ За мен законодателят е планувал, че при такава тежка присъда, мярката е задържане под страна и вярно Пламен Владимиров бе арестуван. Това, което зная е, че  Апелативен съд се е позовал на неговото здравословно положение. То обаче е коментирано към този момент, както и на по-ранен стадий на производството. Той е бил с това здравословно положение тогава, когато е следял снаха си. Той е бил в това здравословно положение, когато е помагал на сина си да я увият във фолиото и когато е изхвърлил натрупа “, сподели той.

„ За мен виновността на Пламен Владимиров е по-висока даже от виновността на Орлин Владимиров. Орлин – да, той прави едно закононарушение, само че Пламен е знаел. Имал е диалози със сина си. Пламен не го е спрял “, съобщи юристът.

„ От тези доказателства, които са събрани досега, година и половина преди този момент закононарушение, Орлин е коментирал със свои другари, че в случай че Евгения се разведе с него, ще я убие. Орлин е комуникирал с татко си – ходил е сутринта до Перник по теза, че трябвало да носи книги. Това е единствено една защитна теза. Той е комуникирал тогава с татко си. Хитро телефоните не са били с тях и клетките не са засечени “, сподели още Найденов.

Георги Георгиев призна, че Орлин доста се е прикривал и никой не е подозирал, че може да посегне на Евгения.

„ Той не е издавал никакви признаци за първи проблясъци на сходно действие. Евгения не се опасяваше от него “, сподели той.

По думите му детето на Евгения и Орлин е доста травмирано, то е първи клас.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР