Неочакван обрат на първия голям концерт в „Гласът на България“

...
Неочакван обрат на първия голям концерт в „Гласът на България“
Коментари Харесай

Неочакван обрат на първия голям концерт в "Гласът на България"!

Неочакван поврат на първия огромен концерт в „ Гласът на България “ – феновете избраха Мария Величкова за първи полуфиналист в тим Камелия, а когато вотът им трябваше да реши ориста на Тино Хаджиев и Тодор Симеонов, те заложиха на българският Ник Кейв, вместо на брилянтния реализатор на сръбски шлагери.

Зрителите засипаха с торнадо от есемеси момчето с впечатляващо невисок глас и афинитет към различния рок, вместо бъдещата поп-фолк звезда на България. Иронията в тази ситуация е, че Тино извърши в мафиотски, джази аранжимент „ Луда по тебе “ на Камелия, а таксиметровият водач от Сандански излезе от зоната си на комфорт със „ Светът е за двама “.

В тима на Графа мотив за микроинфаркт в гласуването даде Ивана Муцкова – мултинационалното момиче с швейцарски паспорт и непрекъснат адрес в Пловдив, което на четвъртфиналите реши да запее за пръв път на британски език.

Ивана заложи на I’ll Always Remember Us This Way, за която Лейди Гага взе „ Оскар “, а Лечев непосредствено й се поклони с репликата: „ Ти влезе в душата ми! “.

Драматизмът и вложеното възприятие обаче се оказаха безсилни пред осъществяването на Галина Красимирова, която заложи на по-комерсиално парче. Личната й история, в двата края на които стоят тежка борба с килограмите и опит да проработи задоволително пари, с цел да заживее дружно с дребната си щерка, явно взе превес над зрителските благосклонности.

На полуфиналите Графа ще се бори за победа и със стругарофрезиста Атанас Кателиев. Михаела Филева се раздели без нито една сълза, само че с доста обятия с най-емоционалния участник в тима си – Вениамин Димитров. Тя ще посегне към короната на Лечев на полуфиналите благодарение на лиричния трубадур от Ирландия Христиан Ненов и 15-годишната ученичка с хипонотизиращи сини очи Надежда Александрова.

Иван Лечев напира за своя хеттрик в „ Гласът на България “ с сътрудника си от столичната ъндърграунд сцена Николай Воденичаров-Никеца и соул фурията от Дубай Ива Георгиева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР