Необяснимо грешни решения и изключително в полза на ГЕРБ. Те

...
Необяснимо грешни решения и изключително в полза на ГЕРБ. Те
Коментари Харесай

Георги Кадиев: 3 необяснимо грешни решения и изключително в полза на ГЕРБ

Необяснимо неверни решения и извънредно в интерес на ГЕРБ. Те са 3 и ни ги показва някогашният народен представител и заместник-министър на финансите Георги Кадиев. Те включват председателството на СОС,  общото ръководство с ПП-ДБ-Спаси София и бюджета.
Ето обявата му във Фейсбук, без редакторкска интервенция.
Необяснимо неверни решения и извънредно в интерес на ГЕРБ. 1. Няма метод претендент от Българска социалистическа партия да стане ръководител на този СОС, при едвам 9 от 61 съветника, с изключение на с гласовете на ГЕРБ и Възраждане. Дори да се случи, това би запазило модела на ГЕРБ и би блокирало Столична община. Това ли желаеме? 2. Невлизането в общо ръководство с ПП-ДБ-Спаси София връща ГЕРБ на масата. ПП-ДБ-Спаси София няма към този момент с кого различен да вършат коалиция, с изключение на с ГЕРБ. Това ли желаеме? 3. Първо правиш ръководещата коалиция, тогава правиш бюджет. Това е естествената логичност. Сега да водиш диалог за “приоритетите на Българска социалистическа партия, които да залегнат в бюджета ” е ала-бала с нулева резултатност.
Решението е тъкмо противоположното:
Правим ръководеща коалиция с ПП-ДБ-Спаси София, желаеме като позиции в ръководството първо, второ и трето, желаеме като залегнало в бюджета четвърто, пето и шесто, желаеме дълготрайно в София да се случи седмо, осмо и девето. Толкова ли е мъчно? По-рано някогашният народен представител Георги Кадиев прикани българския народ да се готви за избори. Най-впечатляващото на локалните избори за мен бе не София, а промяната на кметове в дългогодишни феодализирани общини, в доста от които общината е максимален шеф. Варна, Пазарджик, Кюстендил, Стамболийски и още десетки. Кипи искане за смяна. Това анаписа в своя Фейсбук профила някогашният народен представител и заместник-министър на финансите Георги Кадиев. Още вести четете в секция България.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР