Необясними критики и липса на обективност. Така окачестви пред bTV

...
Необясними критики и липса на обективност. Така окачестви пред bTV
Коментари Харесай

Иванов призна: ПП може и да не е внесла документи за регистрация

Необясними рецензии и липса на обективност. Така окачестви пред bTV реториката на президента Румен Радев по отношение на кабинета " Петков " изпълняващият длъжността ръководител на Народното събрание от " Продължаваме промяната " Мирослав Иванов.

" Г-н Радев може да каже и хубавите неща, които държавното управление е направило. Но той не го прави. Защо той не призна триумфите на държавното управление? Искаме да бъде справедлив. Искаме, когато се прави нещо положително за българските жители, той да каже, че е положително съгласно него ", уточни Иванов.

Председателстващия Народно събрание не можел да разбере и държанието на Радев от време на време да нанася удари по кабинета и да разрушава престижа му. " Аз му повярвах, тъй като той две години водеше изразителност за събаряне на модела ГЕРБ. И за мен е необяснимо за какво в границите на шест месеца тази позиция се промени. "

Иванов даде образци и за триумфи на кабинета, непризнати обаче от президента. " Цените на тока за жителите не се трансформираха, въпреки и остарелият състав на КЕВР да беше оповестил, че ще има нарастване то 20-30%, а откакто сменихме управлението, нямаше такива покачвания.

Когато " Газпром " ни спря без никакво предизвестие доставките, държавното управление съумя в границите на десетина дни да откри опция. Това е извънреден триумф, който отново остана на назад във времето. "

Изпълняващия длъжността началник на най-висшия законодателен орган опроверга и претекстовете за вота на съмнение, свалил кабинета - неприятното икономическо положение. По думите му обстановката била противоположната, тъй като немския финансов министър похвалил държавното управление, че се оправя доста добре.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР