Необичайно вип изживяване получи литовец като абсолютен подарък от обстоятелствата.

...
Необичайно вип изживяване получи литовец като абсолютен подарък от обстоятелствата.
Коментари Харесай

„Боинг” летя през Европа с… 1 пътник

Необичайно вип преживяване получи литовец като безспорен подарък от събитията. Скирмантас Стримаитис се оказа единствения пасажер на „ Боинг 737-800” по маршрут от Вилнюс до Бергамо, оповестява Си Ен Ен.

Когато дошъл на летището на 16 март, с цел да потегли за къса ски почивка, с изненада научил, че екипажът го чака – а той бил напълно в точния момент. Тогава му декларирали, че в действителност е единственият пасажер на полета.

Причината е тривиална – туроператор поръчал аероплан от Бергамо за Вилнюс и, с цел да не се връща машината празна към Италия, били пуснати билети за полета назад. Само Стримаитис се възползвал и по този начин имал разполагаем цялостен " Боинг 737-800 ", всекидневно със 189 места, и 5 души кабинен екипаж.

„ Екипажът изглеждаше много комплициран първоначално. Може би и за тях беше ново изживяване”, разяснява пред американската телевизия литовецът. Той получил лична проява на ограниченията за сигурност, а капитанът се обръщал към него с „ Г-н пасажер”.

Стримаитис споделя, че най-хубавото за него е било спокойствието и тишината по време на полета – нещо, за което другояче човек се нуждае от персонален аероплан.

Той надалеч не е първият пасажер в сходно състояние. През 2017 година шотландски публицист хвърча самичък от Глазгоу до Крит, а през предходната година американска се оказа заради неточност на самолетната компания си на полет, предопределен единствено за чиновници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР