Необичайният паметник е един от редица подобни структури, открити по

...
Необичайният паметник е един от редица подобни структури, открити по
Коментари Харесай

Мистериозен монолит се появи в пустинята Невада

Необичайният монумент е един от редица сходни структури, открити по света през последните години
В пустинята Невада се появи тайнствен монолит, който провокира спекулации за това какво може да съставлява и кой стои зад него. Структурата е била видяна от полицейското ръководство на Лас Вегас. Служителите на реда декларират, че са я видели по време на издирвателно-спасителна задача северно от долината на Лас Вегас, написа BBC.

" Виждаме доста странни неща... само че вижте това! " - написа полицията в обществените мрежи.

Монолитът е сходен на други сходни загадъчни, които се появиха по света през 2020 година Високата, правоъгълна и отразяваща конструкция е видяна покрай връх Гас, туристическа зона в пустинята Невада, единствено на към час път северно от Лас Вегас.

На фотосите, оповестени от полицията в обществените медии, монолитът наподобява " сврян " в кръстосан терен. " Как се е озовал там? " - питат от полицейското ръководство на Лас Вегас в обществените мрежи.

Монолитът има известна аналогия с тези, които са показани в " 2001: Космическа авантюра ", филм от 1968 година на режисьора Стенли Кубрик.

Внушителни черни монолити, основани от незабележим извънземен тип, се появяват в класическия филм, който е основан на творчеството на Артър Кларк.

Монолити, сходни на този в Невада, се появяват на разнообразни места по света преди към четири години, в това число един в пустинята Юта. Той провокира неразбиране у локалните управляващи, откакто беше открит от водач на хеликоптер, летящ над него през ноември 2020 година

Друг подобен беше открит в Румъния по същото време, както и един в Калифорния и на остров Уайт в Ламанша.

Тогава се появиха спекулации за това кой може да стои зад тях, като някои се чудеха дали не са част от арт апаратура. Но от този момент никой не се е появил, с цел да твърди, че стои зад структурите.

Наскоро различен монолит се появи на връх на рид в Уелс през март. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР