Необичайната преработка на този Rolls-Royce е дело на баща и

...
Необичайната преработка на този Rolls-Royce е дело на баща и
Коментари Харесай

Как изглежда и какво представлява единственият в света камион Rolls-Royce

Необичайната преправка на този Rolls-Royce е дело на татко и наследник Войчеховски от Флорида. Семейният им бизнес е работилница за ремонт и реституция на остарели типичен коли от марките Rolls-Royces и Bentley.

За превозването на колите до сервиза им би трябвало камион и майсторите вземат решение да го си го създадат сами и той да е в звук с активността на компанията. Така се ражда първият и единствен в света камион Rolls-Royce.
`Как

Каросерията е заимствана от Rolls-Royce Silver Shadow от 70-те години на предишния век и е инсталирана на шаси, което е взето от камион Chevrolet. Така транспортното средство е на рама, а в това време интериорът, обшит с кожа и дърво, остана неизменен и е много първокласен.
`Как

Камионът Rolls-Royce се задвижва от 5.7-литров V8 мотор от Chevrolet, комбиниран с тристепенна автоматизирана скоростна кутия. Странното транспортно средство пригежава и забележителни благоприятни условия - може да тегли 13-тонно ремарке.
`Как

Това обаче очевидно не е задоволително за основателите му и те възнамеряват скоро под капака да бъде инсталиран по-модерен 6.0-литров V8 с мощ от 400 конски сили. В момента единственият в света камион Rolls-Royce работи всекидневно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР