Необичайна регистрационна табела, която е заснета по улиците на София,

...
Необичайна регистрационна табела, която е заснета по улиците на София,
Коментари Харесай

Из дебрите на нашенските табели СНИМКИ

Необичайна регистрационна табела, която е снимана по улиците на София, провокира обширна полемика в мрежата. Коментарите са десетки, а реакциите - стотици.

Джип от марката " Ауди "   със софийски номер, който съдържа двойка повтарящи се букви, събра вниманието на потребителите на във Фейсбук.

Много разясняват избора на номер, други разискват красивия модел.

Повечето софиянци имат ясно изразена позицията, а мненията им са поляризирани. От ненужна демонстрация, до нещо занимателно и друго.

Оказва се, че сходна композиция не е толкоз рядка по нашенските улици. Граждани споделят фотоси и на други впечатляващи модели, чиито номера съдържат съчетания на " А " и " Х ".

Подобни комбинации са избрали водачите на спортни модели, както и първокласни седани. Други водачи залагат на повтарящите се числа.

Но какъв брой коства сходно наслаждение? Оказва се, че на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи са оповестени тарифита, които би трябвало да платят водачите.  Докато някои от цените са относително налични, то цената за по-екзотичните комбинации са надалеч по-солени. Вижте ги:

за табела с регистрационен номер с четири идентични числа в следващия номер - 1500 лева.;за табела с регистрационен номер с композиция от четири числа: " аа-вв " ; " ав-ва " ; " ав-ав ", където " а " и " в " са разнообразни цифри от " 0 " до " 9 " – 300 лева.;за табела с регистрационен номер с композиция от четири числа по избор - 300 лева.;за табела с регистрационен номер с композиция от шест букви и/или числа по избор - 7000 лева
 











Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР