Необичаен пациент е втрещил лекарите от спешното отделение на болницата

...
Необичаен пациент е втрещил лекарите от спешното отделение на болницата
Коментари Харесай

50 нюанса сиво! Лекари в Монтана извадиха тиквичка от задника на врачански полицай

Необичаен пациент е втрещил лекарите от незабавното поделение на болничното заведение в Монтана, научи организация BulNews.bg. Миналата седмица към среднощ пристигнала обезпокоена двойка от Враца, която още от вратата почнала да упорства за поверителност.
Оказало се, че при следващите любовни игрички, дамата вкарала тиквичка в дупето на приятеля си и по-късно не съумяла сама да я извади. Наложило се лекарите по действен път да отстранен набутания надълбоко зарзават, след което зашили алчност гъз на ченгето. Пред ошашавените медици пациентът обяснил, че с приятелката си са по-разкрепостени и постоянно ползват на процедура в леглото видяното във филмовата поредност „ 50 нюанса сиво “.
Притесненията на сладострастниците идвали най-много от обстоятелството, че мъжът работи като служител на реда във Враца и по тази причина предпочели да пътуват до Монтана, в опит да запазят срамния случай в загадка. За тяхно страдание организация BulNews.bg научи за избавителната интервенция и знае имената на палавата двойка, само че ще ги резервира в загадка. Това, което може да се пусне като жокер за самоличността на врачанските музовири, е, че служителят на реда е към 40-годишен и не е фамилен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР